Hesabım
    Allison Janney’li “Lou”nun Çekimleri Önümüzdeki Ay Başlayacak!

    Allison Janney başrollü gerilim filmi “Lou”nun prodüksiyon tarihi belli oldu.

    Ben, Tonya” filmindeki performansıyla geçtiğimiz sene En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscar’ına layık görülen başarılı aktris Allison Janney’nin başrolünü üstlendiği gerilim filmi “Lou”nun prodüksiyon tarihi belli oldu. Konusuyla merak uyandıran filmin çekimlerine 20 Nisan tarihinde Kanada’nın Vancouver kentinde başlanacağı öğrenildi.

    American Crime Story”nin senaristlerinden Maggie Cohn’un senaryosuna imza attığı “Lou”, genç bir kadına ve ev sahibi Lou’ya odaklanıyor. Ev sahibinin kızı, genç kadının arasının açık olduğu eşi tarafından kaçırıldığında ikili çocuğun izini sürmek için güçlerini birleştiriyor. Hikaye “Thelma ve Louise” ve “96 Saat” filmlerinin bir karışımı olarak tanımlanıyor. Janney filmde taviz vermeyen, kuralları yıkan ve beklenmedik bir şekilde etkileyici iz sürme yeteneklerine sahip bir kadın olan ev sahibi Lou’yu oynuyor.

    2016 yılında “Karanlıklar Ülkesi: Kan Savaşları”na imza atan ve “Criminal Minds”, “Outlander” ve “Jessica Jones” gibi başarılı dizilerde yönetmenlik yapmış olan Anna Foerster’ın yönetmenliğini üstlendiği filmin yapımcılığını sevilen yönetmen J.J. Abrams ve Braden Aftergood üstleniyor. Filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top