Hesabım
    "Şişman Harekat Timi" 22 Mart'ta Sinemalarda!

    Git Be Abi'nin ardından "Şişman Harekat Timi" geliyor!

    Çin'in usta isimlerinden Bei-Er Bao'nun yönetmenliğini üstlendiği "Şişman Harekat Timi", ülkemizdeki izleyicileriyle buluşmak için hazırlanıyor! Beğenilerek izlenen "Git Be Abi" filminin ardından Blackwell Productions'ın yeni projesi "Şişman Harekat Timi" oluyor. Mart ayında vizyona girecek olan filmin ilk teaserı paylaşıldı.

    Yapımcılığını Wanda Film ve Huayi Brothers’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Çin'de başarılı oyunculuğuyla tanınan Bei-Er Bao'nun yer aldığı "Şişman Harekat Timi"nden teaser yayınlandı. Filmin oyuncu kadrosunda Bei-Er Bao'nun yanı sıra Zhang WenJingfei Guo ve Clara Lee gibi isimlerin yer aldığı film, Blackwell Distribution'ın bünyesinde izleyicileriyle buluşmak için gün sayıyor. Blackwell Distribution aracılığıyla birçok Türk film ve dizisi Çin'de yayınlanma imkanı bulurken, birçok Çin filmi de Türkiye ve Avrupa'daki izleyicilerine sunuluyor.

    Aksiyon komedi türündeki "Şişman Hakekat Timi" filminin konusu ise şöyle: Japonya’da sıradan bir hayat süren genç bir adamın en büyük hayali ajan olmaktır. Ancak genç adam, ajan olmaya pek de uygun biri değildir. Obezite olan adam, hayallerini yaşamak yerinde, bir hastanede güvenlik görevlisi olarak çalışıyordur. Ancak bir gün hastaneye gelen biri, onun hayatının değişmesine neden olacaktır. Hastaneye gelen hasta, kendisine ajan olduğunu söyler. Üstelik o da obezite hastasıdır. Tanıştığı adamdan ilham alan güvenlik görevlisi, hayallerinin peşinden gitmeye karar vererek işinden istifa eder. Birlikte çalışmaya karar veren ve Japon mafyasına karşı savaş açan iki şişman ajan, kendilerini zorlu bir maceranın içerisinde bulur.

    "Şişman Harekat Timi", 22 Mart 2019 tarihinde ülkemizdeki sinemalarda izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top