Hesabım
    Elisabeth Moss, "The Invisible Man" Uyarlamasında!

    The Invisible Man'in oyuncu kadrosunda Elisabeth Moss yer alacak.

    H.G. Wells'in kült romanından bir kez daha uyarlanacak olan The Invisible Man'in oyuncu kadrosunda yer alacak bir isim açıklandı. Başarılı oyuncu Elisabeth Moss'un yer alacağı resmi olarak duyurulan filmde başrolü canlandıracak olan isim ise henüz belli değil.

    Universal Pictures'ın canavarlardan oluşan Dark Universe'ünün bir parçası olması planlanan, ancak Dark Universe'ün başarısız olmasının ardından solo film şeklinde yoluna devam eden uyarlama film projesi The Invisible Man'in oyuncu kadrosunda yer alacak olan bir isim belli oldu. The Handmaid's Tale, Top of The LakeMad Men gibi yapımların yıldız oyuncusu olan Elisabeth Moss'un filmdeki rolü henüz bilinmiyor. Daha önce The Invisible Man olarak Johnny Depp ile anlaşma sağlanmış, ancak ilerleyen dönemlerde Depp ile olan anlaşma sona erdirilmişti. Son yılların en iyi korku filmlerini bünyesinden çıkaran Blumhouse ile Universal ortaklığında gerçekleşecek olan proje hakkında daha önce de açıklama yapılmıştı. Blumhouse'un kurucu ismi Jason Blum yaptığı açıklamada daha fazla film projesi aramak yerine önlerinde bulunan projelerden biri olan ve istedikleri şeye tam anlamıyla uyan The Inivisible Man'i uyarlayacaklarını belirtmişti. Ayrıca filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan Leigh Whannel ile daha önce de 6 ayrı proje yönetmiş olan Blum, Whannel ile çalışacakları için mutlu olduğunu ifade etmişti. Daha önce planladıkları üzere The Invisible Man'in kısıtlı bütçesinin olacağı, ancak şimdi yapılan anlaşmayla bütçe kısıtlamalarının olmayacağı belirtildi. Orijinal karakterlerin farklı yorumlamalarını içerecek olan film, korku türüne yakın olacak.

    The Invisible Man kitabının konusu ise şöyleydi: Film bir deney esnasında gerçekleşen hatalardan dolayı, yanlışlıkla görünmez olan bir adamın öyküsünü anlatıyor.  İnsanlardan gerçeği saklamak için bandajların arkasına gizlenen bilimadamı gerçek ortaya çıkınca, içindeki kötülükle beraber görünmezliğini avantaja çeviriyor! Onun adına endişelenen sevgilisi ise "kaybolan" adamı bulmak için elinden geleni yapmaktadır. Filmin yönetmen koltuğuna Leigh Whannell oturuyorken, senaryosunu  Men In BlackBill & Ted's Excellent AdventureSihirbazlar Çetesi 2Charlie'nin Melekleri gibi filmlerin senaryosunda imzası bulunan Ed Solomon kaleme aldı. Filmin vizyon tarihi henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top