Hesabım
    "The Conjuring 3" Çekim Tarihleri Belli Oldu!

    The Conjuring 3 çekimleri ne zaman başlıyor?

    Korku türündeki The Conjuring serisinin henüz vizyon tarihi belli olmayan üçüncü filminin çekim tarihleri belli oldu. Bu kez James Wann'in yönetmen koltuğunu Michael Chaves'e devredeceği The Conjuring 3'nin çekimleri yaz aylarında başlayacak. Hazırlıkları sürdürülen filmin senaryosunu ise David Leslie Johnson-McGoldrick kaleme alıyor.

    İlk filmiyle 2013 yılında ikinci filmiyle ise 2016 yılında karşımıza çıkan korku türündeki The Conjuring serisinin devam halkasından yeni bir detay paylaşıldı. Konusu merakla beklenen filmin çekimlerine 2019'un Haziran ayında başlanması planlanıyor. Hikayelerini Ed ve Lorraine Warren çiftinin yaşadığı gerçek olaylardan alan film serisi, üçüncü filmiyle bu kez bir kurtadam hikayesinden ilhamını alacak. Filmin konusunun 80'li  yıllarda Ed ve Lorraine Warren çiftinin başından geçen bir olaya dayanacağı iddia ediliyor. Resmi olarak bir açıklama yapılmasa da bahsedilen bu olay, Warren çiftinin kapısına Bill Ramsey isimli bir adamın gelmesinin ardından gerçekleşiyor. Ramsey, bir şeytan tarafından etki altına alındığını söyleyerek çiftten yardım istemek için kapılarına gelir. Warren çiftine her daim yardımcı olan rahip Robert McKenna ise bu şeytan çıkarma konusunda danışılan isim olur. 90'lı yıllarda Bill Ramsey ile tekrar konuşulduğunda, şeytan çıkarma ayini yapıldığından beri başına herhangibir şey gelmediğini söylemiştir.

    Geçtiğimiz yıl içerisinde The Conjuring evreninin içerisinde bir spin-off özelliği taşıyan The Nun filmi izleyicileriyle buluşmuştu. The Nun, The Conjuring 2 filminde Lorraine Warren'ı rahatsız eden şeytani varlık olarak karşımıza çıkmıştı. Spin-off filmiyle ise The Nun'ın geçmişine gitme ve hapsedildiği yerden ayrılma hikayesine tanık olma imkanı bulmuştuk. The Conjuring 3'nin 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması planlanıyor. Filmin yönetmen koltuğunda  The Curse of La Llorona filmiyle tanıdığımız Michael Chaves bulunurken, filmin senaryosunda Evdeki Düşman, Aquaman, The Walking Dead gibi yapımların senaryosunu kaleme alan David Leslie Johnson-McGoldrick'in imzası bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Ed ve Lorraine Warren'ı canlandıran Patrick Wilson ve Vera Farmiga dışında kimlerin yer alacağı bilgisi henüz paylaşılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top