Hesabım
    "The Suicide Squad"da Hangi Karakterler Yer Alacak?

    James Gunn'ın yeni karakterler üzerine çalıştığı duyuruldu.

    Marvel'dan DC'ye transfer olan James Gunn'ın The Suicide Squad filminin senaryosunu ve yönetmenliğini üstlendiği duyurulmuştu. Gunn'ın Guardians of The Galaxy filmlerindeki başarısının ardından The Suicide Squad'ı yönetecek olaması DC hayranlarını film için daha çok heyecanlandıran bir haber oldu. Ancak Will Smith'in Deadshot karakterini artık canlandırmayacağı ve yerine yeni birinin getirileceği haberleri ortalığın karışmasına neden oldu. Smith'in yerine Deadshot olarak Idris Elba'nın getirilmesinden sonra ise Gunn'ın film için yeni karakterler üzerine çalıştığı söylentileri ortaya çıktı.

    Şimdiye kadar filmde yer alacağı resmi olarak açıklanan tek isim Idris Elba oldu. Diğer karakterlerin filmdeki varlıkları ise birer dedikodu olarak yayılmaya devam ediyor. Filmin yönetmenliğini ve senaryosunu üstlenen James Gunn'ın tüm bunlar üzerine yeni karakterler üzerinde çalıştığı duyuruldu. Bu karakterler arasında Batman'in en büyük düşmanlarından biri olan ve Gotham'ı yok etme girişimleriyle tanınan Ratchatcher, annesi bir insan, babası köpekbalıklarının tanrısı olan, kötü kahraman insansı köpekbalığı King Shark; Batman ve Robin ile yaptığı savaşlarla tanınan Polka Dot Man; bir asker ve kahraman olan ayrıca öldürücü silahlar kullanmaya karşı olan Peacemaker bulunuyor. Ratchatcher karakterinin çizgi romanlarda Deadshot ile yakın olduğu, adından da anlaşılacağı üzere barış için insan öldürmekten çekinmeyen Peacemaker karakteri için Marvel ile çalışmaya devam eden Dave Bautista'nın önerildiği, King Shark'ın kötü kahraman olmasına karşın bir dönem Aquaman'in yanında savaştığı bilinenler arasında yer alıyor.

    Filmde Harley Quinn rolüyle Margot Robbie'nin ve Joker rolüyle Jared Leto'nun yer alabileceği konusu gündemdeki yerini korurken, diğer oyuncular konusunda bir bilgi bulunmuyor. DC'nin The Suicide Squad haricinde Birds of PreyJoker vs Harley ve The Batman film proje planlamaları bulunuyor. Birds of Prey filmi çekim aşamasındayken, The Batman için Matt Reeves'in tartışmalı oyuncu arayışları bilindiği kadarıyla devam ediyor. The Suicide Squad'ın 6 Ağustos 2021 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top