Hesabım
    Jean-Claude Van Damme’lı “We Die Young”dan Yeni Klip Var!

    Jean-Claude Van Damme başrollü “We Die Young”ın yeni klibi yayınlandı.

    Zor Hedef”, “Kan Sporu” ve “Cehennem Melekleri 2” gibi filmlerle tanınan Belçikalı aksiyon yıldızı Jean-Claude Van Damme’ı başrolüne yerleştiren suç ve gerilim filmi “We Die Young”ın yeni klibi görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda Elijah RodriguezJoana MetrassJacob ScipioUriel Emil, Nicholas Sean Johnny, Joseph Long ve David Castañeda gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise 2007 yapımı “Roads” kısa filmiyle adından bolca söz ettiren Lior Geller üstleniyor.

    Acımasız uyuşturucu baronu Rincon (David Castañeda) ve MS-13 isimli çetesi, 10 yaşındaki Miguel’i (Nicholas Sean Johnny) getir götür işleri için yanına alır. Miguel’in 14 yaşındaki abisi Lucas (Elijah Rodriguez), kardeşini korumak ve kendi izlediği kötü yola girmesine engel olmak için elinden geleni yapar. Uyuşturucu baronundan kaçmaya başlayan çocukların yolu Afganistan gazisi Daniel (Jean-Claude Van Damme) ile kesişir. Daniel çocukları koruyup kollar ve uyuşturucu baronundan intikam almalarına yardım eder.

    Amerika’da geçtiğimiz günlerde vizyona giren filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top