Hesabım
    Jacob Tremblay'li Komedi Filmi "Good Boys"dan Red Band Fragman

    Good Boys'dan red band fragman paylaşıldı.

    Çocukları başrolüne alan komedi filmi Good Boys'dan kırmızı bantlı fragman paylaşıldı. Ödüllü küçük oyuncu Jacob Tremblay'in filmin esas kahramanları arasında yer aldığı Good Boys,12 yaşındaki üç kafadarın okulu ekip eğlenceli günler geçirmesini konu ediniyor.

    Michael Scott karakteriyle yüzleri güldürmeyi başaran sevilen komedi dizisi The Office'in, Bad Teacher, Hello Ladies, SMILF gibi dizilerin yapımcısı Gene Stupnitsky'nin yönetmen koltuğuna geçtiği Good Boys'un senaryosunu yönetmenin yanı sıra Stupnitsky ile birlikte daha önce de çalışan Lee Eisenberg kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Gizli Dünya, Wonder, Before I Wake, Predator, The Book of Henry gibi filmlerin yıldız oyuncusu Jacob Tremblay'e eşlik eden isimler arasında The Last Man on Earth, The Goldbergs, Lemon, Teachers, The Barchelors gibi yapımlarda karşımıza çıkan Keith L. Williams; Boardwalk Empire'dan tanıdığımız Brady Noon; Seth Rogen, Molly GordonMillie Davis gibi isimler eşlik ediyor. Filmin yapımcıları arasında This Is The End, Superbad, Pineapple Express, Knocked Up, The Disaster Artist gibi yapımlardan tanıdığımız komedyen Seth Rogen'ın yanı sıra Sausage Party, Future Man, Preacher gibi yapımların yapımcılığını üstlenen Evan Goldberg ve James Weaver yer alıyor.

    18+ yaş sınırlaması bulunan çocuk başrollü komedi filmi Good Boys'un konusu ise şöyle: 12 yaşına basan Max, düzenlenen bir partinin ardından nasıl öpüşüldüğünü bilmediğini farkettiği için panik olmaya başlar. Max ve en yakın arkadaşları Thor ile Lucas, bu soruna çözüm bulmak için arayışa gireceklerdir. Üç kafadar Max'in ailesine ait olan ve dokunmalarının yasak olduğu drone'a göz dikecek ve onunla yan komşularını gözetlemeye başlayacaklardır. Ancak hiçbir şey yolunda gitmeyecek ve drone kendini imha edecektir. Yerine yenisini koymaya çalışan Max, Lucas ve Thor başlarına daha da çok dert açmaya devam edecektir.

    Austin'de düzenlenen ve dünyanın çeşitli yerlerinden birçok misafiri ağırlayan South by Southwest Film Festivali'nde 11 Mart tarihinde dünya prömiyerini yapan Good Boys, Ağustos ayı içerisinde yurt dışında vizyona girmeye hazırlanıyor. SXSW'da Good Boys'un yanı sıra The Art of Self-Defense ve ülkemizde "Biz" adıyla vizyona girmeye hazırlanan Us filmleri de dünya prömiyerlerini gerçekleştirdi.

    Good Boys, ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Eylül 2019 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top