Hesabım
    Mads Mikkelsen'lı "Arctic"ten Yeni Klip!

    Mads Mikkelsen'ın başrolünde yer aldığı filmden yeni bir klip yayınlandı.

    Bir hayatta kalma hikayesini konu edinen "Arctic"ten yeni bir klip yayınlandı. Filmden bir sahneyi içeren klipte Mads Mikkelsen'ın canlandırdığı Overgård karakterinin kutuplardan kurtulmak için yardım çağrısı verme uğraşını izleme şansı yakalıyoruz.

    Kutuplarda uçağı düşen bir adamın hayatta kalma mücadelesini odağına alan Arctic filminin konusu ise şöyle: Zorlu doğa koşullarında hayatta kalmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Genç bir adam olan Overgård’ın hayatı çıktığı uçak yolculuğundan sonra alt üst olur. Overgård’ın uçağı kutup bölgesinden geçtikleri sırada düşer. Uçaktan sağ çıkmayı başaran Overgård’ın ekiplerin gelip kendisini kurtarmasını beklemekten başka çaresi yoktur. Bu süreçte çetin hava koşullarından korunmak için kendisine sığınacak bir yer yapar. Kurtarılmasına az bir zaman kala yaşanan trajik bir kaza Overgård’ın kurtarılma şansını yok eder. Hiçliğin ortasında sert doğa koşulları ile başbaşa kalan Overgard’ın önünde iki seçenek vardı. Ya görece güvenli olan sığınağında kalıp amansız doğa felaketlerinden kendisini koruyacak ya da sonunu bilmediği ölümcül bir yolculuğa çıkacaktır.

    Macera ve gerilim türlerinde olan Arctic'in oyuncu kadrosunda Polar, Van Gogh: Sonsuzluğun Kapısında, The Hunt, Doctor Strange, Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi, Charlie Countryman'in Gerekli ÖlümüTitanların Savaşı ve Hannibal gibi yapımların yıldız oyuncusu Mads Mikkelsen yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Turning Point, Instant Getaway, Beyond gibi filmlerin yönetmenliğine imza atan Joe Penna oturuyor. Arctic'in senaryosunda Penna'ya Ryan Morrison eşlik ediyor.

    Soğuğu iliklerinize kadar hissedeceğiniz Mads Mikkelsen başrollü Arctic'in ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Nisan 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top