Hesabım
    Matt Smith Başrollü “Charlie Says”ten İlk Fragman Geldi!

    Suç ve drama filmi "Charlie Says" katil Charles Manson’a odaklanıyor.

    Doctor Who” dizisinin 11. Doktor’u olarak hafızalara kazınan, “The Crown” dizisinin Emmy adayı yıldızı Matt Smith’in katil ve tarikat lideri Charles Manson’a hayat verdiği “Charlie Says”in ilk fragmanı huzurlarımıza sunuldu.

    Suç ve drama filminin oyuncu kadrosunda “Game of Thrones”un Gilly’si Hannah Murray, “Assassination Nation” filminde izlediğimiz Suki WaterhouseSosie BaconMarianne RendonMerritt WeverChace CrawfordAnnabeth GishKayli Carter ve Grace Van Dien gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise “Amerikan Sapığı”, “The Notorious Bettie Page” ve “The Moth Diaries” gibi filmlerle tanınan Kanadalı yönetmen Mary Harron üstleniyor.

    Üç genç kadın, Susan Atkins, Patricia Krenwinkel ve Leslie Van Houten, ünlü Manson cinayetleri davası sonucunda idam cezasına çarptırılır. Fakat 1972 yılında Kaliforniya’da idam cezası kaldırıldığı için üçlünün cezası müebbet hapse çevrilir. Genç bir yüksek lisans öğrencisi olan Karlene Faith, bu aşamada hikayeye dahil olur. Karlene Faith mahkumlara ders vermek için hapishaneye gider ve onunla birlikte, dehşet verici suçlarının gerçekliğiyle yüzleşen kadınların dönüşüm aşaması başlar.

    Prömiyerini geçtiğimiz sene Venedik Film Festivali’nde gerçekleştiren “Charlie Says”in Amerika’da 10 Mayıs tarihinde gösterime girmesi bekleniyor. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top