Hesabım
    Sopranos Flashback'i "Newark"ın Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Sopranos'un geçmişine döneceğimiz Newark filminin vizyon tarihi açıklandı.

    Yıllarca izleyicileri ekranlara kilitleyen The Sopranos dizisinin geçmişine gideceğimiz ve Tony Soprano'nun çocukluğunu da görme imkanı bulacağımız Newark filminin geliştirme aşamasında olduğu daha önce duyurulmuştu. Oyuncu kadrosuna eklenen birçok ismin ardından filmden yeni bir detay paylaşıldı. Filmin yurt dışında 2020 yılının Eylül ayında izleyicileriyle buluşma planlanıyor.

    HBO'nun efsaneleşen ve günümüzde bile final bölümünün konuşulmaya devam ettiği The Sopranos dizisinin geçmişine götürecek olan Newark filminin vizyon tarihi belli oldu. New Line Cinema bünyesinden çıkarak 25 Eylül 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan film, 1960'lı yıllara götürecek ve Afrikalı Amerikalılar ile İtalyan Amerikalıları arasındaki mücadeleyi anlatacak. Dizide yer alan bazı karakterlerin gençliklerini göreceğimiz filmde Tony'nin yanı sıra babası Johnny Boy ve amcası Junior ile Christopher Moltisanti'nin babası olan Dickie ve büyükbabası Aldo'nun yer alacağı söyleniyor. Geçtiğimiz aylarda filmin oyuncu kadrosuna Tony rolünü üstlenmek üzere kaybettiğimiz oyuncu James Gandolfini'nin oğlu Michael Gandolfini kadrosuya katılmıştı. Onun yanı sıra  The Punisher dizisinin başarılı oyuncusu Jon Bernthal ve The Bates Motel dizisi, OrphanThe Conjuring filmlerinin yıldızı Vera FarmigaAlessandro NivolaBilly Magnussen, John Magaro, Ray Liotta ve Corey Stoll kadrosuya eklenmişti. Newark'ta Alessandro Nivola'nın Dickie Mortisanti'ye, Michael Gandolfini'nin de Tony Soprano'ya hayat vereceğinin bilinmesinin dışında oyuncuların kimleri canlandıracağı hakkında bilgi bulunmuyor.

    New Jersey'de geçecek olan Newark filminin konusu şimdilik bir sır gibi saklanıyor. Ancak 60'lı yılları konu edinecek olan filmin senaryosunu, dizinin de yaratıcısı olan David Chase ile Boardwalk Empire dizisindeki başarısıyla tanıdığımız Lawrence Konner'ın kaleme aldığı bilinenler arasında yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise Game of ThronesMad MenThor: Karanlık Dünya gibi yapımlardan tanıdığımız Alan Taylor oturuyor. 

    The Sopranos flashback'i niteliğinde olacak olan Newark filminin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top