Hesabım
    J.K. Rowling, Dumbledore ile Grindelwald İlişkisini Açıklığa Kavuşturuyor

    J.K. Rowling'den açıklama geldiği iddia ediliyor.

    Fantastic Beasts serisi sayesinde Albus Dumbledore ve Gellart Grindelwald'ın karşılaşmasından önce, Harry Potter hayranları ikili arasında bir ilişkinin olabileceğini tahmin ediyordu. Arkadaşlıklarının çok eskiye dayanması ve Dumbledore'un kardeşlerinin de bu konuya dahil olması üzerine akıllara "Acaba aralarında romantik bir ilişki olabilir mi?" sorusu gelmiş, ancak bu soru cevapsız kalmıştı. Fantastic Beasts'in ikinci filminde bu ilişkinin gündeme gelmesini bekleyen hayranların hayalleri suya düşmüştü. Şimdi ise Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filminin DVD ve Bluray'inin piyasaya sunulmasıyla, bu konu yeniden gündeme geldi.

    Söylenilenlere göre, satışa sunulan Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald'ın DVD ve Bluray'inde J.K. Rowling'in açıklamaları bulunuyor. Bu açıklamalarda Dumbledore ile Grindelwald arasındaki ilişkinin ayrıntılarına iniliyor. Rowling'in söylediklerine göre ikilinin arasında gerçekten de cinsel bir çekim var! Rowling, konuşmasında şu sözlere yer veriyor: "Tutkulu ve sevgi dolu bir ilişkiydi. Ama eşcinsel, hetero ya da başka bir türdeki herhangi bir ilişkide olduğu gibi aralarından biri diğerinin ne hissettiğini bilemiyor. Bilemezsiniz, bildiğinize inanabilirsiniz. Aralarındaki cinsel ilişkiye az ilgi olsa da aralarında cinsel bir çekim olduğuna inanıyorum. Birbirlerine karşı duygu beslediklerini hissediyorum." 

    Dumbledore karakterine Jude Law, Grindelwald karakterine ise Johnny Depp'in hayat verdiği Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filminin konusu ise şöyleydi: Newt Scamander'ın da yardımıyla Amerika Birleşik Devletleri Sihir Kongresi (MACUSA) tarafından yakalanan karanlık büyücü Gellert Grindelwald kaçmayı başarmış ve kendine, gerçek niyetinden habersiz olan müritler toplamaya başlamıştır. Karanlık büyücünün sihir dünyasından ayrı olan tüm canlıların hepsine hükmedecek safkan büyücüler yetiştirme planı, dünya için büyük bir tehlike yaratmaktadır. Karanlık büyücünün planlarını bozmak isteyen profesör Albus Dumbledore, eski öğrencisi Newt Scamander'dan yardım ister. Önündeki tehlikenin farkında olmayan Newt, gerçek dostluklar ve aile bağları konusunda bile sevgisinin ve sadakatinin test edileceği bir yola girecektir. Sihirli ya da değil, tüm insanların kaderi ona bağlıdır...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top