Hesabım
    Florence Pugh, Resmi Olarak "Black Widow"da!

    Black Widow'a katılan ilk oyuncu belli oldu.

    Marvel'ın sevilen kahramanı Black Widow'un hikayesine odaklanacak olan solo filmin kadrosuna bir isim eklendi. Geçtiğimiz haftalarda Black Widow filminde yer alabilecek kadın oyuncuların listesi yayınlanmıştı. O listede yer alan Florence Pugh, filme katılan ilk isim oldu.

    Henüz tam olarak konusu açıklanmayan ve senaryosunun yeniden yazılma aşamasında olduğu bilinen gecikmeli Black Widow filminin oyuncu kadrosuna bir isim eklendi. Son olarak Fighting With My Family'de karşımıza çıkan ve gelecek projeleri arasında Ari Aster'in merakla beklenen pagan korku filmi Midsommar ve yıldız oyuncu kadrosuyla göz dolduran Little Women'ın bulunduğu yıldızı parlayan genç oyuncu Florence Pugh, Black Widow filminde rol alacak. Hangi rolde izleyeceğimiz henüz açıklanmasa da ikinci başrol olarak duyurulan başarılı oyuncu Florence Pugh'ın geçtiğimiz haftalarda yayınlanan oyuncu listesinde yer aldığı biliniyor. Black Widow'da rol alması istenen diğer oyuncular arasında Harry Potter serisi ve Beauty and The Beast'in parlayan oyuncusu Emma Watson, Ratched'den ve Beautiful Creatures'dan tanıdığımız Alice Englert, Hostages ve Neighborhood'dan tanıdığımız Dar Zuzovsky yer alıyordu.

    Marvel Sinematik Evreni'nde ilk kez 2010 yılında vizyona giren Iron Man 2 ile görünen ve Scarlett Johansson tarafından canlandırılan Black Widow, Yenilmezler ekibinin süper güçleri olmayan az sayıdaki üyesinden biri olsa da, ekibin vazgeçilmez bir parçası olarak öne çıkıyordu. Geçmişinde yaşadığı travmalara dair çok az veriye sahip olduğumuz Black Widow'un solo filminde karakterin, çok gizli Sovyet beyin yıkama ve eğitim programı Red Room'da geçen travmatik geçmişinin masaya yatırılacağı düşünülüyor. Stüdyonun 2019 yılı içerisinde neredeyse tamamen dolu olan programı nedeniyle Black Widow için bir program oluşturulmakta zorlanıldığı biliniyor. Geçtiğimiz ay içerisinde filmin senaryosunun beğenilmemesi üzerine baştan yazıldığı duyurulmuştu. Marvel'ın ikinci solo kadın kahraman filmi Scarlett Johansson başrollü Black Widow'un henüz resmi olarak açıklanmasa da 2020 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor. Cate Shortland tarafından yönetilecek olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top