Hesabım
    "Once Upon A Time In Hollywood"dan İlk Teaser Yayınlandı!

    Quentin Tarantino'nun yeni filminden ilk teaser paylaşıldı!

    Cannes'da gösterilmesi beklenen Once Upon A Time In Hollywood filminden ilk teaser yayınlandı. Eğlenceli Hollywood dünyasına gittiğimiz teaser'da özellikle Brad PittMargot Robbie ve Leonardo DiCaprio'yu görme imkanı yakalıyoruz.

    Filmin konusu ise şöyle: 1969 yazında Los Angeles'de geçen filmde, hit bir dizide oynamış bir erkek TV aktörünün film sektörüne girmeye çalışması anlatılıyor. Aktörün yakın arkadaşı, aynı zamanda da dublörü de aynı şeyi amaçlamaktadır. Sharon Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson'un müritleri tarafından korkunç cinayeti ise filmde geri plandaki hikayeyi oluşuturuyor. Roman Polanski'nin eşi olan ve öldürüldüğü dönemde hamile olan Sharon Tate, 9 Ağustos 1969 yılında Los Angeles'taki evinde katledilmişti.

    Tarantino hayranları tarafından merakla beklenen Once Upon A Time In Hollywood filminden ilk teaser görücüye sunuldu. Posterde de belirtildiği üzere usta yönetmen Quentin Tarantino'nun dokuzuncu filmi olma özelliğindeki filmin daha önce de birçok kez set kareleri paylaşılmıştı. Sosyal medya üzerinden Leonardo DiCaprio'nun hesabından teaserı paylaşılan filmin oyuncu kadrosunda  “Diriliş”ten bu yana beyaz perdede izleyemediğimiz Leonardo DiCaprio, kuşağının en yetenekli aktörlerinden Brad Pitt, Marvin Schwarzs rolüyle karşımıza çıkmaya hazırlanan, ayrıca Robert De Niro ile The Irishman filminde karşımıza çıkacak olan Oscar ödüllü usta oyuncu Al Pacino, DC filmlerinin Harley Quinn’i olarak fenomen hale gelen, Birds of Prey filmi ile bir kez daha Quinn'i canlandıracak olan ve Manson cinayetine kurban giden Sharon Tate'e hayat verecek olan Margot RobbieTimothy OlyphantLuke PerryScoot McNairyDamian LewisDakota FanningKurt RussellEmile HirschClifton Collins Jr.Tim RothMichael MadsenKeith Jefferson ve Nicholas Hammond yer alıyor.

    Once Upon A Time In Hollywood'un ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top