Hesabım
    Jordan Peele, Jack Torrance Oldu!

    Jordan Peele, "Us" röportajı sırasında The Shining kostümüyle dikkatleri çekti.

    Get Out filmiyle Oscar ödülüne layık görülen Jordan Peele'nin ülkemizde "Biz" adıyla izleyicileriyle buluşan yeni filmi Us vizyondaki yerini alırken, başka bir ayrıntı gözlere çarptı. Yönetmen Jordan Peele'nin, Us filmi için katıldığı basın turunda onunla yapılan bir röportaj sırasında giydikleri sosyal medyada olay yarattı. Çok tanıdık gelen o kostüm sosyal medyanın gözünden kaçmadı.

    Lupita Nyong'o başrollü korku gerilim türündeki Us filmi için basın turuna katılan Oscarlı yönetmen Jordan Peele, giydiği kostümle dikkatleri üzerine çekti. Bu kostüm ise Stephen King'in romanından Stanley Kubrick tarafından beyaz perdeye uyarlanan The Shining filminden Jack Nicholson'ın canlandırdığı Jack Torrance'ın giydiklerinin birebir aynısıydı. Jack Torrance, çalışmak için gittiği Overlook Oteli'nin ruhani etkisinin altına girerek bir katile dönüşmüştü. Sosyal medyanın ilgisini çeken bu duruma Jordan Peele'den de yanıt geldi.

    Jordan Peele'nin şu sıralarda Alfred Hitchcock ile kıyaslandığı bilinenler arasında yer alıyor. Sosyal medya üzerinden tartışma yaratan bu durum eleştirmenleri ikiye ayırmış gibi görünüyor. Yönetmenin Jack Torrance kostümü giymesinden önce de Late Night With Seth Myers isimli talk show programında Candyman'in başrolünde yer alan karaktere gönderme yapmak üzere arı iğneli bir kostüm seçmişti. Peele, Candyman filmini yeniden uyarlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Ayrıca başka bir program sırasında da A Nightmare on Elm Street'e gönderme yapmak için Freddy Kruger'ın çizgili atkısı ve kazağının çok benzerini giymişti...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top