Hesabım
    Zoe Lister-Jones "The Craft" Yeniden Çekimini Yönetecek!

    Yeni nesil The Craft filminin yönetmeni belli oldu.

    90'lı yılların ruhunu taşıdığı için sevilen fantastik korku filmlerinden The Craft yeniden çekiliyor. Blumhouse bünyesinde geliştirilen projenin ilk detayları geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı. Şimdi ise filmin yönetmen ve senarist koltuğuna geçecek olan isim belli oldu. Bu kişi ise Band Aid filminin yönetmen koltuğuna oturan Zoe Lister-Jones oldu.

    1996 yılında izleyicileriyle buluşan ve ülkemizde Büyücüler Kulübü adıyla gösterilmeye başlanan The Craft, yeniden çekiliyor. Film, son zamanların en iyi korku filmlerine imza atan Blumhouse bünyesinde yerini alacak. The Craft'ın yönetmen koltuğuna oturacak olan ismin New Girl, Life in PiecesFriends With Better Lives gibi dizilerdeki oyunculuğuyla tanıdığımız Zoe Lister-Jones olacağı resmi olarak duyuruldu. Filmin 2015 yılında çekilmesi planlanıyordu. O dönemde yönetmen koltuğuna da korku filmi Honeymoon'un yönetmeni Leigh Janiak geçirilmişti. Planlanan film, ilk filmin devamı niteliğinde olacaktı. Ancak proje, filmin hayranları tarafından hoş karşılanmaması sonucunda stüdyo filmin geliştirilmesini durdurdu.

    Orijinal filmin konusu ise şöyleydi: Yeni bir hayata başlamak isteyen Sarah ve ailesi, bunun için ilk adım olarak yeni bir şehre taşınır. Yeni okuluna heyecanla başlayan genç kız, burada kara büyü ile ilgilenen bir grup ile tanışır. Gruba dördüncü olarak kabul edilen Sarah, diğer kızlarla birlikte ellerindeki gücü istedikleri gibi kullanmaya başlarlar. Durdurulamayan güçleri olan kızlar, hoşlandıkları erkekleri kendilerine aşık etmek gibi nice sınırsız imkana sahip olur. The Craft filminin orijinal kadrosunda 90'lı yılların en popüler isimleri haline gelen Fairuza BalkRobin TunneyRachel True ve Neve Campbell yer alıyordu. Yeni nesil The Craft'ın yapımcılığını, orijinal filmde de yer alan Doug Wick, Red Wagon Entertainment'tan Lucy Fisher, Lucas Wiesendanger ve Blumhouse'tan Jason Blum üstlenecek. Filmin oyuncu kadrosu konusunda bir gelişme bulunmadığı gibi çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top