Hesabım
    "Jumanji: Welcome To The Jungle 2"dan Kamera Arkası Paylaşımı!

    Jumanji serisinin devam filminden kamera arkası görseli paylaşıldı.

    Merakla beklenen devam halkası "Jumanji: Welcome To The Jungle 2"dan yeni bir ayrıntı paylaşıldı. Konusu ve tam adı henüz açıklanmayan filmin yıldız oyuncularından Dwayne Johnson ve Karen Gillan'lı bir kamera arkası görseli yayınlandı. Görsel Dwayne Johnson'ın sosyal medya hesabı üzerinden takipçilere sunuldu.

    Oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart, Jack Black, Danny DeVito, Danny Glover, Awkwafina, Alex Wolff gibi yıldız isimlerin yer aldığı devam halkası Jumanji Welcome To The Jungle'dan kamera arkası fotoğrafı yayınlandı. Dwayne Johnson bu paylaşımı "Suç ortağım Karen Gillan ile birlikte Jumanji çekimlerindeyiz ve eğer Jumanji evrenindeki insanüstü güçlerimizi kontrol etmeye çalışan aşık tuhaf ergenler gibi görünüyorsak, bunun nedeni öyle olduğumuz içindir." sözleri altında yaptı.

    Macera, aksiyon ve fantastik türlerindeki Jumanji: Welcome to The Jungle 2'nun ilk filmi olan Jumanji: Vahşi Orman filminde her biri özel güçlere sahip avatarlara dönüşen dört arkadaşın mahsur kaldıkları Jumanji'nin riskli ve tehlikeli dünyasında verdikleri mücadele anlatılıyordu. Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin içinde bulurlar. Kısa bir süre sonra Jumanji ile oynadıklarının düşünen çocuklar kendilerinin de bir oyunun içinde olduğunu keşfederler. Sonsuza kadar Jumanji’nin içinde hapsolmamak için hayatların macerasını yaşamak zorundadırlar.  Devam filminin yönetmen koltuğuna Jumanji: Vahşi Orman'ın da yönetmenliğini üstlenen, ayrıca Sex TapeNew Girl, Freaks and Geeks gibi yapımların yönetmeni olan Jake Kasdan oturuyor. Filmin senaryosuna ise FringeLost gibi bilim kurgu yapımlarının senaryosunu kaleme alan Jeff Pinkner ile KnightfallEverything Sucks, Origin gibi yapımların senaryosunu kaleme alan Scott Rosenberg imza atıyor.

    Jumanji: Welcome To The Jungle 2'nun ülkemizdeki izleyicileriyle 9 Ocak 2020 tarihinde buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top