Hesabım
    Mötley Crüe Biyografisi "The Dirt" Setindeki Olay Davalık Oldu!

    Netflix filmi The Dirt hakkında yeni bir olay gerçekleşti.

    Dünyaca ünlü glam metal - heavy metal müzik grubu Mötley Crüe'nun biyografik filmi olan The Dirt, Mart ayı içerisinde Netflix'te gösterime girdi. Ancak film, gösterime sunulmasının yanı sıra başka bir olayla daha gündeme geldi. Sette çalışan emekçilerden biri yaşadıklarından dolayı dava açtığını açıkladı.

    Mötley Crüe müzik grubunun biyografisi niteliğinde olan eğlenceli müzikal film The Dirt hakkında bir gelişme yaşandı. Söylenenlere göre The Dirt filminin setinde görev alan Louis DiVincenti, New Orleans'ta yaşadıklarından dolayı şikayetçi oldu. DiVincenti'nin ilgilendiği set ekipmanlarının elektrik akımına kapılmasının ardından bu elektrik akımının set çalışanının vücudunun yüzde ellisini oluşturan kısmında üçüncü dereceden yanıklara neden olduğu söylenilenler arasında yer alıyor. DiVincenti bu nedenle haftalarca hastanede yatmak zorunda kaldığını açıkladı. Başına gelenlerden dolayı DiVincenti, hem Mötley Crüe grup üyelerinden Tommy Lee, Mick Mars, Vince Neil ve Nikki Sixx'e, hem Netflix'e hem de filmin yapımcılarına dava açtı. Netflix ve grup üyelerinden konu ile ilgili hiçbir yanıtın henüz gelmediği bildirildi. DiVincenti açıklamasında, setteki diğer elemanlara yardım etmek üzere yeşil ekrana ait olan metal boruları taşırken birinin yüksek gerilim hattını açtığını belirtti.

    “The Dirt”, 2001 yılında grup üyeleri tarafından yazılan “The Dirt: Confessions of the World's Most Notorious Rock Band” isimli otobiyografi kitabından beyaz perdeye uyarlanıyor ve grubun 80’lerdeki yükselişine odaklanıyor. Los Angeles’ta kurulan ve 1981 yılında “Too Fast for Love” albümüyle müzik dünyasına giriş yapan grup, son konserini 2015 yılbaşında vermişti. Rock ve metal türlerini harmanlayan Mötley Crüe grubunun albümleri tüm dünyada 100 milyondan fazla sattığı bilinenler arasında yer alıyor. Filmde grup üyelerine “Mary Shelley”de izlediğimiz Douglas Booth, “Game of Thrones”un Ramsay Bolton’u Iwan Rheon, rap sanatçısı Colson Baker ve “11.22.63” mini dizisiyle hatırlanan Daniel Webber hayat veriyor. 2013 yapımı “Bad Grandpa” filmiyle tanınan Jeff Tremaine’in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Pete DavidsonLeven RambinRebekah GrafDavid CostabileChristian Gehring ve Tony Cavalero gibi isimler de yer alıyo

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top