Hesabım
    Sundance’in Yıldızı “The Hole in the Ground”dan Yeni Poster Geldi!

    Seána Kerslake başrollü korku filmi “The Hole in the Ground”dan yeni poster var.

    Prömiyerini yılın başında Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren ve övgülerle karşılanan İrlanda yapımı korku filmi “The Hole in the Ground” yeni posterine kavuştu.

    Kötü geçmişinden kaçmaya çalışan Sarah O’Neill, kendine ve oğlu Chriss'e İrlanda'nın kırsallarında yeni ve dokunulmaz bir yaşam inşa etmek için uğraş vermektedir. Ancak işler pek de onun düşlediği gibi gitmez. Taşındıkları yerdeki yeni komşularının davranışları, Sarah ve oğlunun hiç de dokunulmazlık kazanamadığını gözler önüne serecektir. Onların güvenliklerini delip geçen garip komşu, Sarah'nın paranoyaklaşmasına ve kötü rüyalar görmesine neden olacaktır. Bu sırada Sarah'nın oğlu Chriss de değişime uğrayacak ve annesi yavaş yavaş bunu farkedecektir. Evlerinin arkasında bulunan ormana yürüyüşe çıktıkları bir gün Chris aniden ortadan kaybolur. Çaresizce ormanın içinde oğlunu arayan Sarah bu sırada devasa bir çukur keşfeder. Sonunda oğlunu bulan Sarah her şeyin yoluna girdiğini düşünür. Ama hiçbir şey yolunda değildir.

    2013 yapımı “Ghost Train” kısa filmiyle film festivallerinden ödüllerle dönen Lee Cronin’in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Seána KerslakeJames CosmoKati OutinenSimone KirbySteve Wall ve James Quinn Markey gibi isimler yer alıyor.

    “The Hole in the Ground” ülkemizde 14 Haziran tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top