Hesabım
    Jordan Fisher, "All The Boys I Loved Before 2"nun John Ambrose McClaren'ı Oldu

    All The Boys I Loved Before 2'ya yeni bir isim eklendi.

    Sevilen Netflix filmi All The Boys I Loved Before'un devam halkasının yönetmen koltuğunda kimin yer alacağı geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Şimdi ise filmin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Söylenenlere göre bu oyuncu, ilk filmde çok kısa bir şekilde görme imkanı bulduğumuz bir karaktere hayat verecek.

    Başrolünde Lana Condor ve Noah Centineo'nun yer aldığı All The Boys I Loved Before'un devam filmi All The Boys I Loved Before 2'nun oyuncu kadrosuna yeni bir ismin eklendiği resmi olarak duyuruldu. Bu isim ise Teen Wolf, The Secret Life of The American Teenager, Liv and Maddie gibi dizilerden tanıdığımız Jordan Fisher oldu. Sosyal medya üzerinden paylaşılan videoda Jordan Fisher ve filmin başrol oyuncusu Lana Condor'un sete doğru yol aldıklarını görüyoruz. 28 Mart tarihinde çekimlerine başlanılan All The Boys I Loved Before 2'da Jordan Fisher'ın rolü, ilk filmde kısa da olsa gördüğümüz John Ambrose McClaren olacak. McClaren bilindiği üzere Lara Jean'in aşk mektubu yazdığı çocuklardan biriydi. İlk filmde bu karakteri Jordan Burtchett ve Pavel Piddocke canlandırmıştı. Bilindiği kadarıyla Jenny Han'in yazarı olduğu kitaplardan ikincisinde John Ambrose McClaren karakteri hakkında çok daha fazla bilgi sahibi olunuyor. Lara Jean, küçüklüğü ve ergenliğinde özgüven sorunu olan McClaren'ı yeniden gördüğünde onun çok değiştiğini fark eder. McClaren çok fazla kitap okuyan, yalnız olmaktan korkmayan ama aynı zamanda onu seven birçok arkadaşı olan birine dönüşmüştür. Ayrıca Noah Centineo'nun canlandırdığı Peter karakterinden daha az kibirli daha cana yakındır. Lara Jean'in Peter yerine John ile çıkıyor olsaydı nelerin değişeceğini düşünmesi üzerine olaylar gerçekleşecektir...

    İkinci filmle birlikte ilk filmin yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Susan Johnson, yönetmen koltuğunu The Haunting of Hill House ve All The Boys I Loved Before'un görüntü yönetmenliğine imza atan Michael Fimognari'ye devretti. Filmin senaryosunu, ilk filmde olduğu gibi Jenny Han'in kitabından uyarlayarak Sofia Alvarez kaleme alırken oyuncu kadrosunda gibi Lana Condor, Noah Centineo, Janel ParrishJohn CorbettAnna Cathcartgibi isimler yer alıyor. Ancak bir diğer başrol oyuncusu olan Israel Broussard'ın ikinci film için geri dönüp dönmeyeceği bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top