Hesabım
    Stanley Tucci ve Kiernan Shipka’lı “The Silence”tan Altyazılı Fragman!

    Netflix yapımı korku filmi “The Silence”ın ilk fragmanı yayınlandı.

    2010 yılında “Cennetimden Bakarken” ile Oscar’a aday gösterilen Stanley Tucci ve “Mad Men” ve “Chilling Adventures of Sabrina” dizilerinin yıldızı Kiernan Shipka’nın başrollerini paylaştığı Netflix yapımı korku ve gerilim filmi “The Silence”ın ilk altyazılı fragmanı ve yeni posteri görücüye çıktı.

    Filmin oyuncu kadrosunda “Yüzüklerin Efendisi” serisinden hatırladığımız Miranda Otto, iki Altın Küre adaylığı bulunan John CorbettKate Trotter ve Kyle Breitkopf gibi isimler yer alıyor. Yazar Tim Lebbon’ın 2015 yılında yayınlanan aynı isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda ise “Mortal Kombat: Annihilation”, “The Butterfly Effect 2” ve “Annabelle” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Wish Upon” ile karşımıza çıkan John R. Leonetti oturuyor.

    Dünya, onlarca yıl boyunca yeraltında yetişen ölümcül yaratıkların saldırısı altındadır. Yeryüzüne çıkıp insanları avlayan yaratıklar, kurbanlarını seslerinden tanıyarak ele geçirir. Dünyaya dehşet saçan yaratıklardan kaçmaya çalışan genç bir kız ve ailesi, şehir dışında bir yerde saklanmaya çalışır. Ancak onların yaşam mücadelesi burada da devam eder. Sığındıkları yerde olacakları beklemeye başlayan genç kız ve ailesi burada gizemli bir tarikatla karşılaşır.

    “The Silence” 10 Nisan tarihinde Netflix’te sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top