Hesabım
    Jai Courtney, "The Suicide Squad"da Yer Alacak

    Captain Boomerang geri dönüyor!

    Tüm hikayenin baştan alınması beklenen ve yönetmen koltuğuna James Gunn'ın geçtiği DC filmi The Suicide Squad hakkında yeni bir gelişme paylaşıldı. Film için kimlerin geri dönüp dönmeyeceği konusu merakla beklenirken, ilk filmde yer alan bir isim The Suicide Squad kadrosuna resmi olarak eklendi. Bu isim ise Jai Courtney oldu.

    DC çizgi romanlarından bir kez daha uyarlanarak beyaz perdeye aktarılacak olan The Suicide Squad hakkında yeni bir detay paylaşıldı. Filmin kadrosuna, ilk filmde Captain Boomerang olarak karşımıza çıkan Jai Courtney eklendi. Geçtiğimiz ay içerisinde Will Smith kadroda artık yer almayacağını açıklamış ve Deadshot karakteri için Smith'in yerine Idris Elba geçirilmişti. Ayrıca Joker karakteri için de Jared Leto yerine başka bir ismin geçirilebileceği de söylentiler arasında yer alıyor.

    Jai Courtney'nin kadroya katılmasıyla birlikte The Suicide Squad'ın prodüksiyonuyla ilgili de bir bilgi paylaşıldı. Courtney açıklamasında, "Birkaç ay içerisinde filmi çekmeye hazır olacağız. Hakkında söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok. Ama Boomerang'ı kesinlikle göreceksiniz. Mutluyum ve bu çok eğlenceli olacak. Farklı olacak, ama harika olacak."  sözlerini ifade etti. Film hakkında geçtiğimiz ay içerisinde başka detaylar da paylaşılmıştı. James Gunn, filme yeni kahramanlar eklediğini belirterek bu kahramanlar arasında Dave Bautista tarafından canlandırılması düşünülen Peacemaker, Polka Dot Man ve Ratcatcher gibi karakterlerin yer aldığını ifade etmişti. David Ayer tarafından yönetilen ilk Suicide Squad filmi dünya çapında 746 milyon dolarlık gişe hasılatı yapmış olmasına rağmen eleştirmenler ve DC hayranları tarafından beğenilememiş ve bir Suicide Squad filminde yapılmaması gereken birçok detaya rastlandığı ifade edilmişti.

    The Suicide Squad'ın yanı sıra DC Sinematik Evreni'nin merakla beklenen filmleri arasında Margot Robbie'nin yer alacağı ve kadın kahramanlardan oluşacak olan Birds of PreyJoaquin Phoenix başrollü Joker, henüz başrol oyuncusuna karar verilemeyen The Batman ve başrol oyuncusu Ezra Miller tarafından yeniden senaryosu kaleme alınan Flashpoint gibi filmler yer alıyor. The Suicide Squad filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Ağustos 2021 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top