Hesabım
    Melissa McCarthy ve Octavia Spencer, Süper Kahraman Olabilir!

    Netflix, Thunder Force filmi için McCarthy ve Spencer'ı düşünüyor.

    Online streaming platformu Netflix'in film projelerinden biri olan Thunder Force'un oyuncu kadrosunda yer alması beklenen isimler belli oldu. Bir süper kahraman filmin olması planlanan Thunder Force'un başrolleri için görüşülen isimler ise iki Oscar adaylığı bulunan Melissa McCarthy ve Oscar ödüllü başarılı oyuncu Octavia Spencer oldu.

    Netflix'in gelecek projelerinden biri olan süper kahraman filmi Thunder Force'un başrolleri için düşünülen iki isim ortaya çıktı. Ben Falcone'un yönetmen ve senarist koltuğunda yer alacağı Thunder Force'un başrollerinde "Can You Ever Forgive Me?" filminin Oscar adayı yıldız oyuncusu ünlü komedyen Melissa McCarthy ile Hidden Figures, The HelpMa filmlerinin yıldız ismi olan ve The Help filmiyle Oscar heykelciğinin sahibi olan Octavia Spencer'ın yer alması bekleniyor. Filmin yapımcılığını ise La La Land, The Girl On The Train, Bridge of SpiesDrive gibi filmlerin yapımcı koltuğunda oturan Marc Platt, Ben Falcone ve Melissa McCarthy üstleniyor. Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak olan ve geliştirme aşamasındaki süper kahraman filmi Thunder Force'un konusu hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

    Octavia Spencer'ın En İyi Film kategorisinde Oscar sahibi olan Green Book'un yapımcıları arasında yer aldığı bilinenler arasında yer alıyordu. McCarthy ve eşi Falcone ise Warner Bros bünyesinde izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Superintelligence filmi üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. McCarthy ve Falcone daha önce de birçok kez birlikte çalışmıştı. Birlikte yürüttükleri filmler arasında 2014 yapımı Tammy, 2016 yapımı The Boss, 2018 yapımı Life of The Party filmleri yer alıyordu. Melissa McCarthy'nin gelecek projeleri arasında Superintelligence filminin yanı sıra aksiyon türünde olması beklenen ve başrolünü Elizabeth Moss ile paylaşacağı The Kitchen filmi bulunuyor.

    Thunder Force filminin prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top