Hesabım
    Robert Pattinson, Claire Denis İle İkinci Filmine İmza Atacak

    Robert Pattinson'ın yeni projesi belli oldu.

    Başarılı oyuncu Robert Pattinson ve yönetmen Claire Denis'in ilk film projesi High Life'ın vizyondaki izleyicileriyle buluşmasından önce, ikilinin yeni bir filmde daha birlikte çalışacakları resmi olarak duyuruldu. Kitap uyarlaması olacak olan filmde 1984 yılına gideceğiz.

    Trouble Every Day, Beau Travail, 35 Rhums, Nenette et Boni gibi filmleriyle tanıdığımız Fransız yönetmen Claire Denis ve Alacakaranlık, Remember Me, Kayıp Şehir Z, Soygun, Bir Liderin Çocukluğu, LifeWater for Elephants gibi filmlerle karşımıza çıkan ve kariyerinde ciddi değişikliklere giden başarılı oyuncu Robert Pattinson'ın, ülkemizde vizyona girmeye hazırlanan High Life filminin ardından bir kez daha birlikte çalışacağı duyuruldu. Denis Johnson'ın yazarı olduğu aynı isimli kitaptan uyarlanacak olan The Stars At Noon filminin duyurusu ise Claire Denis tarafından Independent Film Festival söyleşisi sırasında yapıldı. Denis, söyleşi sırasında Robert Pattinson'ın da filmin başrolünde yer alacağını belirtti. 1986 yılında ilk baskısı çıkan The Stars At Noon kitabı 1984 yılında geçiyor.

    The Stars At Noon kitabının konusu ise şöyle: Orta Amerika'da bir dergide görev yapan bir kadının hikayesini odağı alıyor. Kadının, bir İngiliz işadamıyla tanışması üzerine dahil olduğu olaylar tutku, korku, ihanet gibi duyguları ortaya çıkaracaktır. İki yabancı gittikçe birbirlerine daha çok bağlanacaklardır. Kitabın yazarı Denis Johnson'ın daha önce de bir kitabının beyaz perdeye uyarlandığı bilinenler arasında yer alıyor. 1999 yapımı uyarlama film, Jesus' Son adını taşıyordu. Film, uyuşturucu bağımlısı bir gencin yaşamına odaklanıyordu.

    Claire Denis'in Robert Pattinson ve Juliette Binoche başrollü olan ve distopik bir dönemde uzayda geçen bilim kurgu türündeki son filmi High Life'ın, 3 Mayıs tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak olmasının yanı sıra, 5 - 16 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 38. İstanbul Film Festivali'nde de gösterime sunulacak olduğu bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top