Hesabım
    Awkwafina ve Ike Barinholtz “Crime After Crime”da Buluşuyor!

    Komedi türündeki “Crime After Crime” başrollerini belirledi.

    Komedi ve suç filmi “Crime After Crime” başrollerine karar verdi. “Kötü Komşular 2”, “Ocean's 8” ve “Crazy Rich Asians” gibi filmlerle tanınan genç yıldız Awkwafina ve “The Mindy Project” dizisinin Morgan Tookers’ı Ike Barinholtz filmin başrollerini üstlenecekler.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Crime After Crime”, hapisten kaçan bir mahkuma yardım etmeye karar veren genç bir podcast sunucusuna (Awkwafina) odaklanıyor. Mahkum (Ike Barinholtz) hapisten kaçtıktan sonra sunucunun evine gider ve onun yardımını ister. Sunucu da podcast’ini kullanarak adamın masumiyetini kanıtlamaya çalışır. Filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    Yönetmeni henüz belli olmayan filmin senaryosunu “Last Week Tonight with John Oliver” ile üç Emmy Ödülü kazanan Dan Gurewitch ve “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”ın Emmy adayı senaristi David Young kaleme alıyor. Filmin yapımcı kadrosunda ise “Zorlu Görev”, “Uzatmalı Nişanlım” ve “Leylekler” gibi filmlerle tanınan Nicholas Stoller, 2018 yapımı “The Oath”un yapımcısı David Stassen, Conor Welch, başroller Awkwafina ve Barinholtz yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top