Hesabım
    Netflix Filmi “Otherhood”un Müzikleri Marcelo Zarvos’a Emanet!

    Komedi filmi “Otherhood”un müzikleri emin ellerde.

    Netflix yapımı komedi filmi “Otherhood”un bestecisi belli oldu. Filmin müziklerini “Brooklyn's Finest”, “Fences” ve “Mucize” gibi filmlerle tanınan Emmy adayı Brezilyalı besteci Marcelo Zarvos’un bestelediği öğrenildi.

    Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosunda Altın Küre ödüllü Angela Bassett, 2014 yapımı “Çocukluk”un Oscar ödüllü yıldızı Patricia Arquette, 2006 yılında “Transamerika” ile Oscar’a aday gösterilen Felicity Huffman, Jake Hoffman, Sinqua Walls, Jake Lacy, Heidi Gardner, Molly BernardEmily Tremaine ve Mario Cantone gibi isimler yer alıyor. Yazar William Sutcliffe’in 2008 tarihli romanı “Whatever Makes You Happy”den beyaz perdeye uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda ise iki Emmy ödüllü Cindy Chupack oturuyor.

    Carol, Gillian ve Helen, oğullarından uzakta, banliyöde yaşayan üç annedir. Otuzlu yaşlarda ve oğullarından uzakta olan kadınlar, zamanla oğullarının yaşamlarının düzgün bir şekilde ilerlemediğine inanmaya başlar. Onların hayatını yoluna koymaya, sorunlarını çözmeye ve onlar için daha iyi bir gelecek hazırlamaya karar veren anneler, bunun için New York’a oğullarının yanına gitmeyi planlar. Ancak kimse oğluna ziyarete geleceğini söylemez. Bu sayede onların ne halde yaşadıklarını daha iyi anlayabileceklerdir.

    “Otherhood” 26 Nisan tarihinde Netflix’te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top