Hesabım
    Zac Efron'lu "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile"dan Fragman!

    Ted Bundy biyografisinden fragman paylaşıldı.

    Netflix'te izleyicileriyle buluşacak olan "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile"dan altyazılı fragman paylaşıldı. Zac Efron'u Ted Bundy'ye dönüştüren film, Sundance Film Festivali ve Tribeca Film Festivali'nin yıldızı olmuştu. Şimdi ise Mayıs ayında gösterime sunulmak için hazırlıklarını tamamlıyor.

    Geçtiğimiz aylarda Netflix'te belgeseli yayınlanan dünyaca ünlü seri katil Ted Bundy'nin yaşamını konu eden biyografik türdeki suç ve gerilim filmi "Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile"dan Türkçe altyazılı fragman yayınlandı. Filmde, Ted Bundy ve kız arkadaşı Elizabeth'in Ted'in suçlarını gizleme çabalarını ve mahkeme sürecini ayrıntılarıyla izleyeceğiz. İzleyen eleştirmenlerin Efron'un Ted Bundy performansını beğeniyle karşıladığı ve uzun süredir yılın merak edilen filmleri arasında bulunan Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile'ın başrollerinde High School MusicalThe Greatest ShowmanHairspray17 Again gibi filmlerin yıldız oyuncusu Zac Efron ve Kloepfer rolünde izleyeceğimiz Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler ŞehriLove, RosiePamuk Prenses'in MaceralarıAbductionLes MiserablesOkja, To The Bone gibi filmlerden tanıdığımız Lily Collins yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Bir Zaman New York, WestworldParanoya gibi yapımların başarılı oyuncusu Angela Sarafyan, Metallica'dan tanıdığımız dünyaca ünlü müzisyen James HetfieldKarayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı, The Truth About Emmanuel, Labirent: Ölümcül Kaçış gibi filmlerde izleme fırsatı bulduğumuz Kaya Scodelario, usta oyuncu John MalkovichThe Big Bang Theory'nin yıldız ismi Jim Parsons, Grace Victoria Cox, Alan B. Jones ve Jeffrey Donovan bulunuyor.

    Biyografi türündeki Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile filmi, Ted Bundy'nin yaşamını Elizabeth Kloepfer'ın gözünden izleyiciye anlatıyor. Bundy'nin kız arkadaşı olan Kloepfer, yıllar boyunca Ted Bundy hakkındaki suçlamaları reddeden ama en sonunda polise her şeyi anlatan isim olarak biliniyor. Ted Bundy'ye en yakın isim olarak bile infazına yaklaştığı bir dönemde sırlarını ortaya döken Kloepfer'in gözünden izleyeceğimiz hikayenin yönetmen koltuğunda Joe Berlinger oturuyor. Voltage ve Cota Films bünyesi altında bulunan Nicholas Chartier ve Ara Keshishia filmin yapımcılığını üstlenen isimler bulunuyor.

    Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile, ülkemizdeki izleyicileriyle Netflix aracılığıyla 3 Mayıs tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top