Hesabım
    Komedi Filmi “The Exchange” Başrollerine Karar Verdi!

    “The Exchange” oyuncu kadrosunu kurmaya başladı.

    Eğlenceli bir büyüme hikayesi anlatan komedi filmi “The Exchange” başrollerini belirledi. “This Is Us” dizisinin Kevin Pearson’ı olarak tanıdığımız Justin Hartley, bu sene “Zombieland: Double Tap”te karşımıza çıkmaya hazırlanan Kanadalı aktör Avan Jogia ve geçen sene “Yangın Yeri” ile büyük beğeni toplayan Avustralyalı genç yıldız Ed Oxenbould filmin başrollerini üstlenecekler.

    Tim Long tarafından kaleme alınan “The Exchange”, senaristin lise deneyimlerinden ilham alıyor. 1980’lerde geçen film, sosyal açıdan beceriksiz ancak oldukça girişimci bir gence odaklanıyor. Posta yoluyla yakın bir arkadaş edinmeye karar veren genç, Fransa’dan kültürlü bir değişim öğrencisi sipariş eder. Ancak işler hiç de planladığı gibi gitmez ve gelen sipariş adeta kabusu olur. Gelen öğrenci parfüme bulanmış, sigara tiryakisi ve aklı fikri sekste olan biridir. Daha da kötüsü yaşadığı topluluktaki herkes ona bayılır.

    Filmin yönetmenliğini 2006 yapımı “Borat”ın Oscar adayı senaristi, “Bu Aşk Fazla Sürmez” ve “Çılgın İhtiyar” filmlerinin yönetmeni Dan Mazer üstleniyor. Çekimlerine Kanada’da başlanan filmin yapımcı kadrosunda Dan HineChristina Piovesan ve Noah Segal yer alıyor. Filmin vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top