Hesabım
    Dave Bautista'nın Başrolünde Yer Aldığı "My Spy"dan Fragman!

    Komedi filmi My Spy'dan ilk fragman paylaşıldı.

    Aksiyon filmlerinin yükselen yıldızı olarak karşımıza çıkan Dave Bautista'nın başrolünde yer aldığı My Spy filminden fragman yayınlandı. Guardians of The Galaxy serisiyle hem komedi hem aksiyon türündeki başarısını kanıtlayan Bautista, yeni filminde bir CIA ajanına hayat veriyor.

    Fragmanı Las Vegas'ta düzenlenen CinemaCon etkinliğinde izleyicilere sunulan ve aile komedi filmi olarak tanıtılan My Spy filminin konusu ise şöyle: Sert bir CIA ajanı kendini 9 yaşındaki küçük bir kız çocuğundan insafına kalmış bir şekilde bulur. Bir operasyon sırasında yanlış giden olaylar sonucunda ajanın kariyeri birkaç basamak gerilemiştir. Bu süreçte gözetim altında tutularak işine devam etmektedir. Şimdi ise ajanı gözetim altında tutacak olan kişi 9 yaşındaki Sophie olacaktır. Daha önce de birçok aksiyon film yıldızı çocuklarla birlikte başrolde yer aldıkları filmlerde rol almış ve bunun ardından yıldızları parlamıştı. Bu isimler arasında The Pacifier filminde rol alan Vin Diesel, Kindergarten Cop filmiyle Arnold Schwarzenegger, Tooth Fairy filmiyle Dwayne Johnson gibi isimler yer alıyordu.

    Filmde başrol isme “Big Little Lies”ta rol alan çocuk yıldız Chloe Coleman, “The Last Man on Earth” ile tanınan Emmy adayı Kristen Schaal, “Community” dizisinden Ken Jeong, “Midnight, Texas” dizisiyle hatırlanan Parisa Fitz-Henley, “Shadowhunters: The Mortal Instruments”ta izlediğimiz Nicola Correia-Damude ve Devere Rogers gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Asabiyim”, “50 İlk Öpücük” ve “Akıllı Ol” gibi filmlerle tanınan ve son olarak geçen sene “Hayatım Yalan” ile karşımıza çıkan Peter Segal oturuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top