Hesabım
    Brian De Palma’nın Yeni Filmi “Domino”dan İlk Fragman Geldi!

    Filmin başrolünde “Game of Thrones”un yıldızı Nikolaj Coster-Waldau yer alıyor.

    Yaralı Yüz”, “Dokunulmazlar” ve “Görevimiz Tehlike” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2012 yılında “Öldüren Tutku” ile karşımıza çıkan usta yönetmen Brian De Palma’nın yeni filmi “Domino”nun ilk fragmanı ve posteri yayınlandı.

    Suç ve gerilim filminin oyuncu kadrosunda “Game of Thrones”un Jaime Lannister’ı Nikolaj Coster-Waldau ve Melisandre’si Carice van Houten, Altın Küre adaylığı bulunan Guy Pearce, Søren Malling, Nicolas BroThomas W. Gabrielsson ve Paprika Steen gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosuna ise Petter Skavlan imza atıyor.

    Kopenhaglı polis memuru Christian terör ve kuşkunun kol gezdiği bir dünyada Imran isimli bir IŞİD üyesi tarafından öldürülen ortağı için adalet aramaktadır. Katilin peşine düşen Christian ve bir meslektaşı kendilerini iki yüzlü bir CIA ajanı ile bir kedi fare oyununun içinde bulurlar. Ajan, Imran’ı piyon olarak kullanarak başka IŞİD üyelerini tuzağa düşürmeye çalışmaktadır.  Zamana karşı yarışan Christian’ın intikam almanın yanı sıra kendi hayatını da kurtarması gerekecektir.

    “Domino” Amerika’da 31 Mayıs tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top