Hesabım
    "Hababam Sınıfı Yeniden" Sinemalarda!

    Merakla beklenen komedi filmi "Hababam Sınıfı Yeniden" sinemalarda...

    Doğa Can Anafarta'nın yönetmen koltuğuna oturduğu ve Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eserinden bir kez daha uyarlanan "Hababam Sınıfı Yeniden" bugünden itibaren izleyicileriyle sinemalarda buluşuyor. Biletlerinizi ise buradan alabilirsiniz.

    1970'li yıllarda hayatımıza giren ve nesilden nesile unutulmaz hale gelen Hababam Sınıfı serisi filmleri, Türk Sineması'nın en önemli yönetmenlerinden Ertem Eğilmez yönetmenliğinde ve Kemal SunalTarık AkanHalit AkçatepeŞener ŞenAdile NaşitAyşen GrudaMünir Özkul gibi efsanevi isimleri oyuncu kadrosunda bulundurarak akıllara kazınmıştı. Şimdi ise Doğa Can Anafarta yönetmenliğindeki yeni film izleyicileriyle buluşuyor. Yeni nesil komedi oyuncuları ve modern çağa uyarlanmış yepyeni karakterleriyle Hababam Sınıfı Yeniden filmi Özel Çamlıca Lisesi'nin öğrencilerini konu ediniyor. Karma öğretime geçecek olan liseye yatılı olarak kız öğrencilerin gelmesi üzerine ortalık karışır! Yeni gelen kızlar ve erkekler arasındaki eğlenceli rekabete yer verecek olan filmde öğrencilerin başına neler gelecek? Efsanevi Hababam Sınıfı serisine bir yenisini ekleyecek olan "Hababam Sınıfı Yeniden" filmi, Duba Nuri, Format Hasan, Racon Faruk, Yakışıklı ve Düldül gibi karakterlere filmde yer veriyor.

    Merakla beklenen yeni nesil komedi filmi Hababam Sınıfı Yeniden filminin yönetmen koltuğuna Biz Size Döneriz ve Damat Takımı gibi başarılı komedi filmlerine imza atan Doğa Can Anafarta otururken, filmin oyuncu kadrosunda Altan ErkekliToygan AvanoğluHande KatipoğluSadi Celil CengizYusuf ÇimÖzge ÖzacarGiray AltınokSami AksuNazlı Pınar KayaFırat AlbayramIrmak AydınMustafa KaraoğluHasan SayHülya DuyarOsman AlkaşDeniz Yeşil MaviNural Demirhan ve Vural Ceylan yer alıyor. Görüntü yönetmenliğini Mehmet Başbaran'ın üstlendiği filmin senaryosunu ise Evren Erdoğan ve Ayşe Balıbey kaleme aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top