Hesabım
    Jai Courney, "The Suicide Squad"da Rol Alacağını Nasıl Öğrendi?

    Jai Courtney'den ilginç bir açıklama geldi.

    James Gunn'ın yönetmen koltuğuna geçeceği The Suicide Squad'ın kadrosunda yer alacağı kesinleşen bir isim geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Bu isim ise DC çizgi romanlarındaki Captain Boomerang karakterine hayat veren Jai Courtney olmuştu. Courtney, bu filmde yer alıp almayacağını nasıl öğrendiği konusunda ilginç bir açıklama yaptı.

    Will Smith'in Warner ile yollarını ayırması ve yerine Deadshot karakterini canlandırması için Idris Elba'nın getirilmesinin ardından The Suicide Squad'da rol alacağı kesinleşen ikinci bir isim açıklandı. Ancak bu durum bizzat oyuncunun kendisi tarafından açıklanmıştı. Captain Boomerang'a hayat veren Jai Courtney, bu konu hakkında ikinci kez duyuru yaptı. Başarılı oyuncu şu sözleri sarf etti: "Geçen gün bu haberi size bıraktığımda biraz garip hissettim. Çünkü bu biraz komikti ve ben 'Evet, geri dönüyorum' diyordum, ama bunu sizinle paylaşıp paylaşmamam gerektiğini bile bilmiyordum. Uzun bir süre boyunca filmde yer alıp almayacağımdan emin değildim. Ama senaryoyu gönderdiler. Harika bir senaryo ve içerisindeki her şey beni şaşırttı." Courtney sözlerine şu şekilde devam etti: "Bence hiç kimse ne olup bittiğini bilmiyor. Bence internetten okuduğunuz şeyler olayı netleştirmeyecek ve ben size neyin olayı netleştireceğini bugün söyleyeceğim. Senaryoyu okuyanlar ve Gunn'ın ekibindekiler neler olduğunu biliyor. Bence hala değişiklikler yapılabilir. Bazı şeyleri ortaya çıkararak sorumluluk almak istemiyorum ve kimin açıklayacağım herhangi bir konuda duyarlı olduğunu da bilmiyorum."

    Captain Boomerang rolünü bir kez daha üstlenecek olan Jai Courtney, daha önceki açıklamasında filmin prodüksiyonuna birkaç ay içerisinde başlayacaklarını ifade etmişti. James Gunn ise filme yeni kahramanlar eklediğini belirterek bu kahramanlar arasında Dave Bautista tarafından canlandırılması düşünülen Peacemaker, Polka Dot Man ve Ratcatcher gibi karakterlerin yer aldığını ifade etmişti.

    DC ve Warner Bros işbirliğinde The Suicide Squad'ın yanı sıra geliştirme aşamasında olan The Batman filmi; Ezra Miller'ın yazdığı senaryo kabul edilmezse geleceği belli olmayan The Flash filmi ve vizyona girmek için hazırlanan Birds of Prey filmi bulunuyor. The Suicide Squad'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Ağustos 2021 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top