Hesabım
    Disney, Hangi Serileri Devam Ettirme Sözü Verdi?

    Disney'den gelecek projeler hakkında açıklama geldi.

    20th Century Fox ile Disney arasında yapılacak işbirliğinin başlaması sonucu, ipler Disney'in eline geçmiş bulundu. Bu durum da dengelerin değişmesine neden oldu. Şimdi ise Disney, Fox bünyesinde bulunan ve gelecekleri garanti altına alınan filmleri resmi olarak açıkladı.

    Disney ve Fox işbirliğinin başlamasından bugüne, birçok Fox filminin geleceği tehlike altında bulunuyordu. Bu filmler arasında X-Men filmleri ve Gambit filmi yer alıyordu. Disney'in Gambit senaryosunu değerlendirme aşamasında olduğu bilinenler arasında yer alıyor. Ancak bazı Fox filmlerinin geleceği de garanti altına alındı. Bu filmler arasında Kingsman: Gizli Servis ve Kingsman: Altın Çember filmlerinin ardından gelecek yeni bir Kingsman filmi; Yaratık: Covenant filminin ardından gelecek yeni bir Alien filmi ve Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti ile Maymunlar Cehennemi: Savaş filmlerinin ardından gelecek olan yeni bir Planet of The Apes filmi yer alıyor. Böylece görülüyor ki Disney'in tercihi, seri şeklinde bulunan film evrenlerini genişletmekten yana oluyor. Bilindiği üzere bu filmler arasında Kingsman'ın devam halkası olan Kingsman: The Great Game filmi Matthew Vaughn yönetmenliğinde çekilmeye başlandı.

    Fox ve Disney birleşiminin sonucu olarak beklenen bir diğer durum da X-Men filmlerinin Marvel bünyesine katılması ve bu yolla pek de başarıya ulaşamayan Fox filmlerinin Disney tarafından geliştirilmesinin sağlanması oluyor. Marvel'ın başındaki isim olan Kevin Feige de bu konuyla ilgili istekli olduğunu geçtiğimiz dönemlerde belirtmişti. Ayrıca Chris Hemsworth de sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla Deadpool'a Asgard Tanrısı kostümü giydirilip eline Mjolnir'i tutuşturulduğu görülmüştü. Ancak bu konu üzerinde henüz bir gelişme olup olmadığı bilinenler arasında yer almıyor. Ayrıca Fox bünyesinde bulunan ve Maisie WilliamsAnya Taylor Joy gibi birçok yıldız ismi kadrosunda barındıran The New Mutants filminin geleceği de bilinmiyor. Öncelikle vizyona gireceği söylenen, ama çeşitli aksaklıkların ardından online streaming platformları üzerinden yayınlanması beklenen filmin yayın tarihi tartışmalı olarak yerini alıyor. Ancak X-Men: Dark Phoenix filminin uzun bir süre boyunca vizyon tarihinde değişiklik yapılmasına karşın 7 Haziran 2019 tarihinde vizyona girmesi beklenenler arasında bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top