Hesabım
    Kristen Stewart ve Laura Dern'lü "J.T. LeRoy"dan Fragman!

    Biyografik filmden fragman paylaşıldı.

    Biyografi türündeki dram filmi J.T. LeRoy'dan fragman yayınlandı. Başrollerini Kristen Stewart ve Laura Dern'ün paylaştığı film, edebiyat dünyasının son yirmi yılda yaşadığı en büyük skandallardan birini konu ediniyor. J.T. LeRoy'un yönetmen koltuğuna ise Justin Kelly oturuyor.

    I Am Michael ve Welcome The Stranger filmlerinin yönetmenliğini üstlenmesiyle tanıdığımız Justin Kelly'nin yönetmen koltuğuna geçtiği J.T. LeRoy'dan fragman yayınlandığı. Film, edebiyat dünyasının en büyük skandallarından birini konu ediniyor. Yazar Laura Albert'in hikayesini odağına alan film, Albert'in sahte bir isimle kitap yazmasından yola çıkıyor. Bir süre sonra yazarın kullandığı J.T. ismi yalnızca bir sahte isim olmaktan çıkacak ve bir kişiliğe dönüşecektir. Albert, Brooklyn'de doğmuş ve New York'un punk çevresinde yetişmiştir. Yazdığı kitaplar arasında ‘The Heart is Deceitful Above All Things’ gibi eserler bulunan yazar, JT ismi sayesinde yazma özgürlüğünü eline aldığını düşünüyordur. Bu özgürlük sayesinde hem insanlar hem basın, Albert'ın yazdıklarını sevecek ve bu durum JT'nin kimliğine etki edecektir. Basın onunla röportaj yapmak ister, ancak yazar bunu kabul etmeyince olaylar daha da karışır.

    JT LeRoy filminin yanı sıra Laura Albert ile ilgili çeşitli belgeseller de çekilmişti. Bunlar arasında Marjorie Sturm’un “The Cult of JT LeRoy” ve Jeff Feuerzeig’nin “Author: The JT LeRoy Story” belgesel filmleri yer alıyordu. Ayrıca Laura Albert ile ilgili Savannah Knoop'un anılarına dayanan bir kitap da yazılmıştı. Bilindiği kadarıyla filmde Savannah Knoop'a Twilight serisi, Pamuk Prenses ve Avcı, Lizzie, Hayalet Hikayesi, Cafe Society, Certain Woman gibi filmlerin yıldız ismi Kristen Stewart hayat veriyor. Yazar Laura Albert'ı ise Twin Peaks, The Tale, Cold Pursuit, Star Wars: The Last Jedi, 99 Homes, Happy Endings gibi yapımların başarılı oyuncusu Laura Dern canlandırıyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Paramparça, Unknown, Soysuzlar Çetesi gibi filmlerden tanıdığımız Diane Kruger, Across The Universe, Cloud Atlas, 21 gibi filmlerden tanıdığımız Jim SturgessCourtney Love gibi isimler yer alıyor.

    Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top