Hesabım
    Dönem Filmi “Eight for Silver” Başrollerini Buldu!

    “Eight for Silver”ın yönetmenliğini Sean Ellis üstleniyor.

    Korku ve dönem filmi “Eight for Silver” başrollerine karar verdi. Netflix yapımı “Narcos” dizisiyle yıldızı parlayan Boyd Holbrook, son olarak geçen sene “10x10”da izlediğimiz İngiliz aktris Kelly Reilly ve “The Terror”, “Deep State” ve “Sex Education” gibi dizilerde boy gösteren Alistair Petrie filmin başrollerini üstlenecek.

    1800’lerin sonunda geçen “Eight for Silver”, John McBride (Boyd Holbrook) isimli bir patoloğa odaklanıyor. Patolog, ormanda ölü bulunan 14 yaşındaki bir çocuğun bir adam tarafından mı yoksa bir canavar tarafından mı öldürüldüğüne karar vermekle görevlendirilir. Haberi duyan Seamus Laurent (Alistair Petrie) ve eşi Isabelle (Kelly Reilly), patoloğu evlerinde misafir etmeye karar verir. Çift, ölen çocuğun arkadaşı olan oğullarının da iki haftadır kayıp olduğunu John ile paylaşır. Çılgına dönen ve kızının da kaybolmasından korkan Isabelle, John’un gelişiyle bir nebze rahatlar. John ise gizemi çözmeden önce karanlık geçmişindeki korkularla yüzleşmelidir.

    Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda “Zamana Güzellik Kat”, “The Broken” ve “Metro Manila” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2016 yılında “Anthropoid” için kamera arkasına geçen Oscar adayı İngiliz yönetmen Sean Ellis oturuyor. Mickey Liddell ve Pete Shilaimon ikilisinin yapımcılığını üstlendiği filmin çekimlerine bu ay Fransa’da başlanması bekleniyor. Filmin vizyon tarihi ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top