Hesabım
    Idris Elba, The Suicide Squad'ın Deadshot'ı Olmayacak!

    Planlarda değişiklik yapıldı.

    Geçtiğimiz ay içerisinde The Suicide Squad'ın oyuncu kadrosunda çeşitli değişikliklere gidildiği açıklanmıştı. Will Smith, Warner Bros ile anlaşmalı olarak filmin kadrosunda ayrılmış ve artık Deadshot karakterine hayat vermek istemediğini belirtmişti. Bu ani kararın ardından The Suicide Squad'da Smith'in yerine Idris Elba'nın getirildiği belirtilmişti. Ancak şimdi ise bu konu hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

    Sıklıkla adı yeni James Bond olarak geçen Idris Elba, James Gunn'ın yönetmen koltuğunda oturacağı yeni DC filmi The Suicide Squad'ın oyuncu kadrosuna eklenmişti. Will Smith'in boş kalan Deadshot karakteri için işe alınan Idris Elba'nın filmde Deadshot'a hayat vermeyeceği açıklandı. Idris Elba'nın filmde bir karaktere hayat vereceği, ancak bu karakterin Deadshot olmayacağı belirtildi. Bunun nedeni olarak ise, James Gunn önderliğindeki film ekibinin Will Smith'in ve karakterinin yerini doldurarak ona saygısızlık yapmak istememeleri olduğu ifade edildi. Ayrıca, bu yılla eğer karakterine geri dönmek isterse Will Smith'e de bir açık kapı bırakılmış olunacağı söylentiler arasında yer alıyor.

    Idris Elba'nın henüz hangi karaktere hayat vereceği bilinmiyor. Ancak anti-kahramanlardan oluşan Suicide Squad'ın çizgi romanlarında ekibe katılan onlarca kahraman bulunması nedeniyle, Elba'ya bir rol bulunmasının zor olmayacağı belirtiliyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde filmde yer alacak olan bir isim daha açıklanmıştı. Bu isim ise ilk filmde Captain Coomerang'a hayat veren Jai Courtney olmuştu. Courtney, uzun bir süre filmde yer alıp almayacağını bilemediğin, ancak bunu oyuncuya senaryoyu gönderdiklerinde anladığını belirtmişti. James Gunn ise filme yeni kahramanlar eklediğini belirterek bu kahramanlar arasında Dave Bautista tarafından canlandırılması düşünülen Peacemaker, Polka Dot Man ve Ratcatcher gibi karakterlerin yer aldığını ifade etmişti. The Suicide Squad'da Margot Robbie ve Jared Leto'nun yer alıp almayacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor. Ayrıca Joel Kinnaman ve Viola Davis'in de film için geri döneceği açıklandı.

    DC ve Warner Bros işbirliğinde vizyona girmeye hazırlanan The Suicide Squad'ın yanı sıra geliştirme aşamasında olan The Batman filmi; Ezra Miller'ın yazdığı senaryo kabul edilmezse geleceği belli olmayan The Flash filmi ve vizyona girmek için hazırlanan Birds of Prey filmi bulunuyor. The Suicide Squad'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Ağustos 2021 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top