Hesabım
    “In the Heights” Uyarlamasına Jimmy Smits Dahil Oldu!

    “In the Heights” oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor.

    Söz ve müzikleri Oscar ve Altın Küre adayı oyuncu, söz ve oyun yazarı Lin-Manuel Miranda’ya ait olan Broadway müzikali “In the Heights”ın beyaz perde uyarlaması oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. “NYPD Blue”, “The West Wing” ve “How to Get Away with Murder” gibi dizilerden tanıdığımız Altın Küre ödüllü başarılı aktör Jimmy Smits filmin kadrosuna dahil oldu.

    Filmin yönetmen koltuğuna “G.I. Joe: Misilleme” ve “Sihirbazlar Çetesi 2” filmleriyle tanınan ve son olarak geçen sene gişe fatihi “Crazy Rich Asians”ı yöneten Jon M. Chu oturuyor. 2015 yapımı Broadway müzikali “Hamilton”da oynayan ve geçtiğimiz yıl “Bir Yıldız Doğuyor” filminde izlediğimiz Anthony Ramos, “The Walking Dead” ve “24: Legacy” dizileriyle yıldızı parlayan Corey Hawkins ve Joseph Velez'in oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin yapımcılığını Lin-Manuel Miranda, Anthony BregmanMara Jacobs ve Scott Sanders üstleniyor.

    New York’un Washington Heights mahallesinde geçen hikaye bir şarap dükkanı sahibine odaklanıyor. Büyükannesinden kendisine bir servet miras kalan dükkan sahibi, dükkanı kapatıp emekli olma ve Dominik Cumhuriyeti’ne yerleşme konusunda karışık duygular içinde kalıyor.

    “In the Heights” ülkemizde 3 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top