Hesabım
    Mackenzie Davis, Yeni Jon Stewart Filminde!

    Jon Stewart filminin oyuncu kadrosu hakkında bilgi paylaşıldı.

    Başarılı isim Jon Stewart'ın yeni film projesine yeni bir isim eklendiği resmi olarak duyuruldu. Bu isim ise yıldızı parlayan güzel oyuncu Mackenzie Davis oldu. Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda daha önce açıklananlara göre Steve CarrelChris Cooper ve Rose Byrne gibi isimler yer alıyor.

    Aktör kimliğiyle tanınan başarılı isim Jon Stewart yeni bir film projesi üzerindeki çalışmalarına başladığını resmi olarak duyurmuştu. Irresistible adını alan bu projenin komedi türünde olacağı bilinenler arasında yer alıyor. Komedi türündeki Irresistible filminin oyuncu kadrosuna The Office, 40 Year Old Virgin, Foxcatcher, Little Miss Sunshine, Welcome To Marwen, Beautiful Boy gibi yapımların usta oyuncusu Steve Carrel; Spy, X-Men filmleri, Ruhlar Bölgesi, Brides Maids, Instant Family gibi filmlerin başarılı yüzü Rose Byrne; Adaptation, Aile Sırları, Amerikan Güzeli, İhanet, 11.22.63 gibi filmlerin usta ismi Chris Cooper yer alıyor. Şimdi ise bu kadroya yeni bir isim eklendi. Irresistible filminde Halt and Catch Fire, Black Mirror, Blade Runner 2049, Terminator: Dark Fate gibi filmlerin yıldızı parlayan oyuncusu Mackenzie Davis bu yeni isim oldu.

    Prodüksiyonu Focus Features tarafından yapılacak olan politik komedi filmi Irrisistible'ın haklarını Focus Films ve Universal Pictures paylaşıyor. Konusu hakkında henüz detaylı paylaşılmasa da politik bir konuyu hikayesinin odağına alacağı bilinenler arasında yer alıyor. Söylenilenlere göre film, küçük bir kasabada belediye başkanlığına seçilmek isteyen bir adamın hikayesini anlatacak. Bir demokrat stratejist, emekli olmuş bir eski askerin seçimleri kazanmasına yardım edecektir. Filmin prodüksiyonunun önümüzdeki aylarda başlaması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top