Hesabım
    "Mia and The White Lion"dan Fragman!

    "Mia and The White Lion"dan fragman yayınlandı.

    Gilles de Maistre yönetmenliğindeki macera filmi "Mia and The White Lion"dan ilk uzun fragman yayınlandı. Londra'dan Afrika'ya uzanan hikayesiyle "Mia and The White Lion"ın fragmanında, küçük bir kızın ailesiyle birlikte Afrika'ya taşınmasından sonra yaşananları görüyoruz. Küçük kız ile birlikte büyüyen aslanın özgürleşme hikayesine tanık olacağımız film, yurt dışında vizyona girmiş bulunuyor.

    "Mia and The White Lion"ın hikayesi ise şöyle: On yaşındaki Mia’nın Londra’da mutlu bir hayatı vardır. Fakat bir aslan çiftliğini işletmek için ailesi Güney Afrika’ya taşınmaya karar verir. Mia, başlarda bu karardan dolayı oldukça mutsuzdur. Fakat bembeyaz bir aslan olan Charlie doğduğunda Mia’nın hayatı güzelleşmeye başlar. Mia ve Charlie’nin arasında mükemmel bir bağ oluşmuştur. Her şey yolunda giderken babasının sakladığı sırrın ortaya çıkması ailenin hayatını alt üst eder. Öğrendiklerinden sonra Charlie’nin zarar görebileceğini düşünen Mia, Charlie ile birlikte kaçar. Charlie’nin yaşayabileceği güvenli bir ortam arayan Mia, Afrika’da zorlu bir maceraya atılır. Filmin yönetmen koltuğunda Féroce, Le Premiere Cri, Killer Kid gibi filmlerin yönetmeniğini üstlenen Fransız yönetmen Gilles de Maistre otururken, senaryoda Ejderhanı Nasıl Eğitirsin, Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek, Johnny English Tekrar İş Başında gibi filmlerin senaryosunu kaleme alan William DaviesPrune de Maistre ve yönetmen Maistre'nin imzası bulunuyor.

    Macera dolu hikayesiyle her yaştan kitleye hitap edecek olan Mia and The White Lion'ın oyuncu kadrosunda Daniah De Villiers; Soysuzlar Çetesi, Beginners, Sihirbazlar Çetesi, Enemy, Le Concert gibi filmlerin yıldız oyuncusu Melanie Laurent; Banshee, Warrior gibi dizilerden tanıdığımız Langley Kirkwood gibi isimler yer alıyor. Söylentilere göre filmde CGI ya da özel efekt bulunmuyor. Mia and The White Lion çekimleri resmi açıklamalara göre tam üç yılda gerçekleştirildi.

    Dram ve macera türünde bir aile filmi olan Mia and The White Lion filmi yurt dışındaki izleyicileriyle 12 Nisan tarihinden itibaren buluşacakken, ülkemizde ne zaman vizyona gireceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top