Hesabım
    Luc Besson'un Yeni Filmi "Anna"dan Fragman!

    Sasha Luss başrollü "Anna"dan fragman geldi.

    Luc Besson imzalı, kadın kahramanlı aksiyon filmi "Anna"dan fragman yayınlandı. EuropaCorp bünyesinde yer alan ve başrolünde Sasha Luss'un yer aldığı "Anna"nın fragmanında, baş kahramanımızın güzelliğini kullanarak bir ajana dönüştüğünü ve talimatları yerine getirdiğini görüyoruz.

    Modellik kariyeriyle ve Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu filmiyle tanınan Rus oyuncu Sasha Luss'un başrolünde yer aldığı "Anna"dan fragman paylaşıldı. Filmde güzel oyuncu Sasha Luss'a Queen, Hitchcock, Red, Gosford Park, Gizemli Ev, Woman In Gold gibi filmleriyle tanıdığımız usta oyuncu Helen Mirren; The Hobbit serisi, Güzel ve Çirkin, High Rise, Dracula: Başlangıç, The Alienist, Trendeki Kız gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Luke Evans; Batman Başlangıç, Peaky Blinders, 28 Days Later, Inception, Red Eye, Sunshine gibi yapımlarda karşımıza çıkan yıldız isim Cillian Murphy gibi isimler eşlik ediyor. Aksiyon türündeki Anna filminin konusu ise şöyle: Anna Poliatova'nın, güzelliğinin altında yatan bir sırrı vardır. O dünya üzerinde en çok korkulan suikastçilerden biridir. Bu kez Anna'yı zorlu görevler bekliyordur. Anna'nın yönetmen ve senarist koltuğuna Leon The Professional, Lucy, Nikita, Jeanne D'Arc, The Lady, Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu, The Family gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Luc Besson oturuyor.

    Aksiyon türündeki Anna'nın yurt dışında 21 Haziran'da izleyicileriyle buluşması beklenirken, ülkemizdeki sinemalarda gösterilip gösterilmeyeceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top