Hesabım
    Brad Pitt’li “Meet Joe Black” 21 Yıl Sonra Gündem Oldu!

    Brad Pitt başrollü “Meet Joe Black” yıllar sonra internetin gündemine oturdu.

    Hollywood’un en başarılı oyuncularından biri olan Brad Pitt’in başrolünü üstlendiği 1998 yapımı drama filmi “Meet Joe Black” sinema salonlarına konuk olmasının üzerinden 21 yıl geçtikten sonra internette gündem oldu. Rose O’Shea isimli bir Twitter kullanıcısının “hiç izlemediğim bir filmden gördüğüm en çılgın bir dakika” yazısıyla paylaştığı film sahnesi an itibarıyla 119.138 kişi tarafından beğenilmiş ve 31.720 kişi tarafından da retweet edilmiş durumda.

    Oyuncu kadrosunda Oscar ödüllü usta aktör Anthony HopkinsClaire Forlani, Jake WeberMarcia Gay Harden ve “Transparent”ın Altın Küre ödüllü yıldızı Jeffrey Tambor gibi isimlerin de yer aldığı film, 90 milyon dolarlık bütçesine karşılık 142 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. Filmin yönetmen koltuğunda ise “Sosyete Polisi”, “Geceyarısı Avı” ve “Kadın Kokusu” gibi filmlerle tanınan iki Oscar adayı Martin Brest oturuyor.

    Filmin konusu ise şöyle: William Parrish 60'lı yaşlarında çok zengin bir adamdır. Çağının en önemli medya patronlarından bir tanesidir. Parrish'in şirketi geleceğiyle ilgili çok önemli bir kararın kıyısındadır. Verilecek karar şirket için bir dönüm noktası olacaktır. Parrish, bir gün bir anda kafasının içinde tuhaf seslerin yankılandığını fark eder. Bu seslerin nereden geldiği, Parrish'e nasıl musallat olduğu tamamen bir muammadır. Kızı, Parrish hiç razı olmamasına rağmen Drew adlı bir şirket çalışanıyla evlenmek üzeredir. Bir gün aniden karşısına çıkan John isimli bir adama aşık olur. Bu adam, ailenin tüm geleceğini değiştirecek bir gizemin de taşıyıcısıdır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top