Hesabım
    Mark Wahlberg ve Connie Britton “Good Joe Bell”de Buluşuyor!

    Drama türündeki “Good Joe Bell” başrollerini seçti.

    Drama filmi “Good Joe Bell” başrollerine karar verdi. Filmin başrollerini 2006 yapımı “Köstebek” ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar’a aday gösterilen Mark Wahlberg ve iki Altın Küre ve dört Emmy adaylığı bulunan Connie Britton üstlenecek.

    Filmin yönetmen koltuğunda John David Washington’lı drama filmi “Monsters and Men” ile geçen sene Sundance Film Festivali’nden ödülle döne Reinaldo Marcus Green oturuyor. Oyuncu kadrosunda genç yıldız Reid Miller’ın da yer aldığı filmin senaryosunu 2005 yapımı “Brokeback Dağı”nın Oscar ödüllü senaristleri Diana Ossana ve Larry McMurtry kaleme alıyor. Filmin kalabalık yapımcı kadrosunda ise başrol Wahlberg, Daniela Taplin Lundberg, Riva Marker, Jake Gyllenhaal, Eva Maria Daniels, Cary Joji FukunagaRyan Ahrens ve Stephen Levinson bulunuyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Good Joe Bell”, ABD boyunca yürümeye karar veren Joe Bell ve oğluna odaklanıyor. Filmde Mark Wahlberg babayı, Reid Miller ise oğlu Jadin’i oynuyor. Önümüzdeki sene vizyona girmesi beklenen filmin çekimlerine bu ay ABD’nin Utah eyaletinde başlanması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top