Hesabım
    Korku Türündeki Netflix Filmi "The Perfection"dan Fragman!

    Merakla beklenen korku filmi The Perfection'dan fragman yayınlandı.

    Başrollerini Allison Williams ile Logan Browning'in paylaştığı korku türündeki The Perfection'dan fragman yayınlandı. Mayıs ayı içerisinde izleyicileriyle Netflix aracılığıyla buluşmak için hazırlıklarını sürdüren filmin fragmanında bir müzik dehası olan Charlotte'un eski okulunun yeni yıldızını aramaya başlamasını ve peşinden süregelen olayları görme imkanı yakalıyoruz.

    Matador, Oxygen, Ugly Betty, The Hunting Party, Girls gibi yapımların yönetmenliğini üstlenmesiyle tanıdığımız Richard Shepard'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Netflix orijinal filmi The Perfection'dan fragman yayınlandı. Korku ve gerilim türünde olan The Perfection'ın senaryosunu Shepard ile birlikte Ringer, Midnight Texas, Supernatural gibi yapımların senaryosuna imza atan Eric C. Charmelo ve Nicole Snyder kaleme aldı. The Perfection'ın oyuncu kadrosunda ise başka bir korku yapımı olan Get Out ile yıldızının parladığına tanık olduğumuz, ayrıca Talihsiz Serüvenler Dizisi ve Girls dizilerinde karşımıza çıkan  Allison Williams; Dear White People dizisinin yıldız oyuncusu Logan Browning; Steven Weber, Alaina HuffmanEvelyn Chew gibi isimler yer alıyor.

    The Perfection filmi, baş belası bir müzik dehası olan Charlotte'un eski okulunun yeni yıldızı olan Elizabeth'in peşinden koşmaya başlamasından sonra gerçekleşenleri anlatıyor. Elizabeth ve Charlotte'un yüzleşmesi tahmin edildiğinden çok daha fazla şok edici sonuçlara yol açacaktır. Bünyesinde korku ve gerilimin yanı sıra kara mizahı da barındıran The Perfection, Netflix'teki izleyicilerileriyle buluşmak için son hazırlıklarını tamamlamak üzere. Film, geçtiğimiz yıl Fantastic Fest aracılığıyla gösterime sunulmuş ve festivalin popüler filmlerinden biri haline gelmişti. 

    Korku ve gerilim türündeki The Perfection'ın ülkemizdeki izleyicileriyle tüm dünyayla aynı anda 24 Mayıs 2019 tarihinde Netflix aracılığıyla buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top