Hesabım
    "The Nun" Devam Filminin Senaristi Belli Oldu!

    The Nun'a devam filmi çekileceği resmi olarak duyuruldu.

    James Wan'in yarattığı bir evren olan Conjuring evrenine geçtiğimiz yıl içerisinde yeni bir spin-off filmi eklenmişti. Ülkemizde Dehşetin Yüzü olarak bilinen The Nun'ın devam filminin geleceği geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurulmuştu. Şimdi ise The Nun 2'nun senaryosunu kaleme olarak isim açıklandı. Bu isim ise Akela Cooper oldu.

    Grimm, The 100, Luke CageCehennem Festivali gibi yapımları kaleme alan senarist ve yapımcı Akela Cooper, The Nun'ın devam filminin senaryosunu kaleme alacak. Geçtiğimiz yıl izleyicileriyle buluşan Taissa FarmigaDemian Bichir ve Bonnie Aarons başrollü The Nun'ın devam filmi için hazırlıklara başlandı. Corin Hardy yönetmenliğindeki ilk film gişede 365 milyon dolarlık büyük bir başarı yakalamış, ancak film eleştirilerinde aynı başarıyı sürdürememişti. The Conjuring 2 filmindeki şeytani bir varlık olarak Lorraine Warren'a musallat olan Valac'ı konu edinen The Nun filminin sonunda Valac hapsolduğu kiliseden kurtulmayı başarmış ve başkasının bedeni aracılığıyla dünyaya adımını atmıştı.

    The Nun 2'nun adı henüz belirlenmemiş olmakla birlikte film, ilk filmde olduğu gibi James Wan'in prodüksiyon şirketi olan Atomic Monster'ın ve Peter Safran'ın The Safran's Company şirketinin yapımcılığında geliştirilecek. İkinci filmin senaryosu geliştirme aşamasında bulunuyor, ancak ilk filmin konusu şöyleydi: Bir manastırda gerçekleşen intihar olayını araştırmaya giden bir rahip ile çırağın yaşadıklarını konu ediyor. Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin amacı olayı araştırmaktır. Ancak birlikte, manastırın korkunç sırrını keşfederler. Hayatlarının yanı sıra inançlarını ve ruhlarını da tehlikeye atan ikili, şeytani rahibe biçiminde boy gösteren kötü niyetli Valak ile karşı karşıya kalır. Manastır, yaşam ve lanet arasında korkunç bir savaş alanı haline gelecektir...

    Conjuring evreninin bir başka üyesi olan Annabelle'in ise yeni filmi izleyicileriyle buluşmak için hazırlanıyor. Annabelle Comes Home adını taşıyan bu film, Ed ve Lorraine Warren çiftinin şeytani oyuncak bebeği durdurmaya çalışmasını konu ediniyor. Filmin ülkemizde 28 Haziran'da vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top