Hesabım
    Netflix, "A Babysitter's Guide To Monsters" Serisini Uyarlıyor!

    Netflix'te yer alacak olan yeni bir film açıklandı.

    Netflix'in yeni film projelerinden biri açıklandı. Bu proje ise Joe Ballarini'nin yazarı olduğu çocuk kitabı serisi A Babysitter's Guide To Monsters oldu. Filmin yönetmen koltuğuna geçecek olan isim olarak ise Rachel Talalay ile anlaşma sağlandı.

    Freddy'nin Ölümü: Son Kabus, Sherlock, Tank Girl, Cry-Baby, Doctor Who gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen Rachel Talalay, Netflix'in kitap serisinden hayata geçirmeyi planladığı A Babysitter's Guide To Monsters filminin yönetmen koltuğuna geçirildi. İlk kez 2017 yılında yayınlanmaya başlanan A Babysitter's Guide To Monsters, üç kitaptan oluşuyor. Filme aktarılacak olan çocuk kitabı serisinin diğer kitaplarının isimleri ise A Babysitter's Guide To Monster Hunting ve A Babysitter's Guide To Monster Island olarak biliniyor. Bilindiği üzere Walden Media ve Montecito Pictures bu kitap serisini uyarlayabilmek için iki yıldır çaba harcıyordu. Walden Media'dan yönetmen Ivan Reitman ve Amie Karp'ın filmin yapımcılığını üstleneceği bilinenler arasında yer alıyor.

    A Babysitter's Guide To Monsters serisinin konusu ise şöyle: Kelly Ferguson ortaokula giden bir öğrencidir. Cadılar Bayramı için kendine göre bir parti planı yapmıştır. Ancak planlarını uygulayamaz ve bebek bakıcılığı yapmak zorunda kalır. Yaşayabileceği en kötü şeyin sosyal yaşamının ölmesi olduğunu düşünürken başına çok daha korkunç şeyler gelecektir. Boogeyman olarak bilinen karabasanın köleleri bebeği kaçırmaya çalışır. Kelly bu durumda hayattan bir ders alacaktır: Netflix filmleri izlemekten ve bedava yemek yemekten daha önemli şeyler vardır. Örneğin canavarlarla savaşmak! Şimdi ise onlarla savaşmak için eski bir el kitabına ve dövüşçülerden oluşan kadim bebek bakıcıları topluluğuna ihtiyacı vardır. Bebek Jacob'ın kabusları gerçeğe dönüşmeden önce Kelly'nin karabasanı yok etmesi gerekmektedir. Canavarların Kelly'nin okuluna doğru saldırma kararı almasının ardından, ya bebek bakıcımızın dünyayı kurtarmak için kendini kanıtlayacak ya da arkadaşlarının önünde rezil olacaktır...

    Netflix orijinal filmi olması planlanan ve üçlemeye dayanacak olan A Babysitter's Guide To Monsters filminin prodüksiyonuna ne zaman başlanacağı ve filmin ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top