Hesabım
    John Wick: Chapter 3 Parabellum Klibinde Trafikte Kalıyoruz!

    John Wick 3'ten bir sahne yayınlandı.

    Dünya çapında büyük bir başarı yakalayan Keanu Reeves başrollü aksiyon türündeki John Wick serisinin son filmi John Wick: Chapter 3 Parabellum'dan bir klip yayınlandı. Yayınlanan klipte, John Wick ve köpek dostunun yağmurlu bir akşamda taksiye bindiğini ve trafikte kaldığını görüyoruz. Varış lokasyonları ise New York Halk Kütüphanesi oluyor.

    Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı John Wick: Chapter 3 Parabellum'dan yeni bir klip yayınlandı. İzleyicileriyle buluşmak için gün sayan filmin yeni klibinde New York trafiğinde John Wick'in birini takip ettiği izlenimine kapılıyoruz. Bilindiği üzere John Wick'in üzerine 14 milyon dolarlık ödül konulmuştu. Bu durumda klibin, John Wick'in kaçması ya da birini kovalamasıyla ilgili olabileceği tahmin ediliyor. Merakla beklenen filmin konusu ise şöyle: John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir..

    John Wick'in Zero isimli bir düşmanla karşı karşıya gelmesi beklenen John Wick: Chapter 2 Parabellum filminin oyuncu kadrosunda Matrix serisiyle büyük bir üne kavuşan usta oyuncu Keanu Reeves'in yanı sıra önceki filmlerden Laurence FishburneIan McShaneLance ReddickMark Dacascos ve Ruby Rose yer alıyor. İlk iki filmde kamera arkasına geçen Chad Stahelski’nin yönetmenliğini üstlendiği filmde Oscar ödüllü Halle BerryHiroyuki SanadaAsia Kate DillonJason Mantzoukas, "Baskın"dan tanıdığımız Yayan RuhianCecep Arif RahmanGotham dizisinde izleme fırsatı bulduğumuz Robin Lord Taylor ve dövüşçü Tiger Hu Chen de boy gösteriyor.

    John Wick: Chapter 2 Parabellum filminin ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda 17 Mayıs 2019 tarihinde buluşması beklenenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top