Hesabım
    Jamie Bell'li "Skin"den Fragman!

    Biyografik film Skin'den fragman yayınlandı.

    Jamie Bell'in başrolünde yer aldığı biyografik dram filmi Skin'den fragman yayınlandı. Guy Nattiv'in yönetmen koltuğuna oturduğu Skin, Bryon Widner'ın hikayesini odağına alıyor. Bilindiği üzere Widner, kendilerini başka insanlardan üstün gören ırkçı bir topluluğa dahil olan isimlerdendi.

    Dazlaklardan oluşan ve döneminin en ünlü gruplarından biri olan ırkçı bir topluluğu konu edinen Skin, hikayesinin odağına topluluğun dışına çıkarak normal bir yaşam sürdürmeyi hedefleyen Bryon Widner'ı alıyor. Döneminde, çok hızlı bir şekilde büyüyen bir topluluk olarak tanınan bu grup beyaz üstünlüğü için yaptıkları şeylerle tanınıyordu. Ancak Widner'ın 2005 yılında Julie Larsen isimli kadınla evlenmek istemesi ve ardından üç çocuğa sahip olması, ırkçı gruptan kopmaya başlamasına neden olmuştur. Babalık sorumlulukları nedeniyle topluluktan ayrılan Widner, bu kez de yüzünde bulunan dövmeleri nedeniyle toplumdan dışlanır. Hatta bu nedenle Julie, Bryon'un yüzündeki dövmeleri asitle sileceğinden uzun bir süre endişe duyar. Ardından Widner'ın tanıştığı anti-ırkçı aktivist, onu bir plastik cerraha yönlendirecek ve normal bir yaşama kavuşmasına yardımcı olacaktır. Bilindiği üzere bu konu üzerine Erasing Head isimli bir belgesel 2011 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Belgesel, Widner'ın yüzündeki dövmeleri silmesini de gözler önüne seriyordu.

    Skin filminin yönetmen koltuğuna oturan İsrailli yönetmen Guy Nattiv'i daha önce çektiği kısa filmlerden Skin, Dear God, Over, Offside, Strangers gibi filmlerle ve uzun metrajlı olarak bilinen Mabul ve Magic Man filmleriyle tanınıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Billy Elliot'taki performansıyla BAFTA ödülüne layık görülen, TURN, Film Stars Don't Die In Liverpool, 6 Days, Snowpiercer, Filth gibi filmlerden tanıdığımız Jamie Bell'in yanı sıra Julie rolünde izleme şansı bulacağımız, Patti Cake$, Dumplin, Bird Box gibi yapımlardan hatırladığımız Danielle Macdonald; Okja, Snowtown, Kabuktaki Hayalet, The Babadook, TURN gibi yapımlarda karşımıza çıkan Daniel Henshall; The Leftovers dizisinden hatırladığımız Bill Camp; Billions,Jane Wants A Boyfriend, King Kelly, Young Adult gibi yapımlardan tanıdığımız Louisa Krause gibi isimler yer alıyor. Bilindiği üzere Skin filmi 2018 yılında Uluslararası Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapmıştı. Film, yurt dışında 26 Temmuz tarihinde vizyona girecekken, ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top