Hesabım
    Kelsey Grammer, Oyuncak Hikayesi'nin Stinky Pete'i İle İlgili Açıklama Yaptı

    Kelsey Grammer, Stinky Pete'in geri dönmesini istiyordu...

    Toy Story 4 izleyicileriyle buluşmaya hazırlanırken, Toy Story 2'nun bir karakterini seslendirmek üzere kadroda yer alan Kelsey Grammer, film hakkındaki duygularını açıkladı. Grammer, söylediklerine göre seslendirdiği karakter olan Stinky Pete'in geri dönmesini umut ediyordu.

    Graham Norton'ın radyo programına katılan Kelsey Grammer, merakla beklenen Toy Story 4 filmi hakkında bir açıklama yaptı. Grammer, Toy Story 2 filminde Stinky Pete karakterini canlandırıyordu. Ancak usta isim, bu karakterin bir daha görülmemesinden yakındı. The Frasier dizisiyle tanınan oyuncu, Toy Story 2'da Woody, Jessie ve diğerlerinin karşısında yer alan kötü karaktere hayat veriyordu. Woody ve dostlarını Japon müzesine kapatmaya çalışan Pete, filmin sonunda kendini birinin sırt çantasında bulmuştu. Bir daha geri dönmeyeceği belli olan karakter hakkında Grammer şu sözleri sarf etti: "Her zaman bu beni hayal kırıklığına uğraşmıştır. Çünkü yeniden ortaya çıkmıyorum. Bunun anlamı genel olarak ölü olmam."

    Bilindiği üzere bir daha geri dönmemesi beklenen karakterler arasında Mr. Potato Head de bulunuyordu. Bunun nedeni ise Mr. Potato Head karakterini seslendiren Don Rickles'ın yaşamını yitirmesi olmuştu. Ancak bu konu hakkında yönetmen Josh Cooley açıklama yapmış ve "Tabii ki Don'ı çok sevmiştik. Ölümünden sonra ailesi bizimle iletişime geçti ve onun önceden kaydedilmiş seslendirmelerini kullanarak bir performans oluşup oluşturamayacağımızı sordular. Ne yazık ki filmde yer alabilmesi için kayıt yapamadık. Ama, Toy Story 1, 2, 3, tema parkları, video oyunları vs. 25 yıldır kullanmadığımız ve Mr. Potato Head için kaydettiğimiz her şeye göz attık. Ve bunu yapabiliyoruz. Bunu bize sordukları için gurur duydum ve bu filmde yer alabildiği için de onurluyum. Kimse onun yerine geçemez." sözlerini sarf etmişti.

    Toy Story 4'un seslendirme kadrosunda Tom HanksTim AllenJoan CusackKristen SchaalBonnie HuntTony HaleKeegan-Michael KeyJordan PeeleKeanu ReevesMadeleine McGraw ve Patricia Arquette gibi oyuncular yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğuna ise 2015 yapımı “Ters Yüz”ün Oscar adayı senaristi Josh Cooley oturuyor. Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 21 Haziran tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top