Hesabım
    Skandaldan Sonra, Fan Bingbing İlk Kez Görüntülendi

    Fan Bingbing kayboluşunun ardından bir yıl sonra bir galaya katıldı.

    Çin'den Hollywood'a geçiş yapan yıldız oyuncu Fan Bingbing, geçtiğimiz yıl birden bire ortadan kaybolmuştu. Aylarca geri dönmesi beklenen yıldız oyuncu, son olarak Cannes Film Festivali'nde yeni film projelerini tanıtmak üzere görüntülenmişti. Bunun ardından geçtiğimiz Şubat ayında sessizliğini bozan Bingbing'in kayboluşunun arkasında yasadışı işler olduğu ortaya çıkmıştı. Şimdi ise oyuncu ilk kez basının yer aldığı bir mekanda görüntülendi.

    X-Men Geçmiş Günler Gelecek filmi ile Hollywood'a geçiş yapan Çinli aktris Fan Bingbing, bir yıl sonra ilk kez bir galada görüntülendi Bir Çin firmasının açılışında görüntülenen oyuncu, geçtiğimiz yıl katıldığı Cannes Film Festivali'nin ardından ortadan kaybolmuştu. Bunun nedeni ise yüklü miktarda vergi borcunun olmasıydı. Hükümet tarafından izi sürülen oyuncu, çözümü uzun bir süreliğine ortadan kaybolmakta görmüştü. Cannes Film Festivali'nde bulunma nedeniyse Jessica Chastain, Lupita Nyong'o, Marion Cotillard ve Penelope Cruz'un başrolünde yer alacağı 355 filminin tanıtımını yapmaktı. Ancak oyuncunun ortadan kayboluşu, filmin de askıya alınmasına neden olmuştu. 100 milyon dolarlık vergi borcu olduğu belirtilen Fan Bingbing, geçtiğimiz aylarda zor duruma düşürdüğü herkesten özür dilediğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde bir markanın dokuzuncu yılına özel bir etkinliğe kendi ürünlerini tanıtmak amaçlı katılan Fan Bingbing, aylar sonra ilk kez kameralar tarafından görüntülendi. Ancak oyuncu, basının hiçbir sorusunu yanıtlamayarak kaçmayı tercih etti. Sosyal medya üzerinden gala fotoğrafı paylaşayan oyuncunun paylaşımına Jessica Chastain'den de yanıt geldi. Bu durum da projelerinin kaldığı yerden devam edebileceği ihtimalini akıllara getirdi. Ayrıca oyuncunun takipçilerinden bazıları ona destek verdiklerini belirten yorumlar yazarken, bazıları da yaptığının yanlış bir şey olduğunu belirten paylaşımlarda bulundu.

    Şimdilerde X-Men Dark Phoenix filmi ile gündemdeki yerini koruyan Simon Kinberg'ün yönetmen koltuğuna oturduğu bir ajan filmi olması beklenen aksiyon ve gerilim türündeki 355 filminin gelecekteki durumu henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top