Hesabım
    Zac Efron, "The Greatest Showman" Devam Filmi Hakkında Konuştu

    The Greatest Showman'in devam filmi gelecek mi?

    Müzikal dram filmi The Greatest Showman'in devam filmi konusunda, filmin başrol oyuncularından Zac Efron açıklama yaptı. Hugh Jackman'ın başrolünde yer aldığı The Greatest Showman devam filmi hakkında daha önce de yönetmen Michael Gracey ve Hugh Jackman'dan açıklama gelmişti. Ancak her iki isim de devam filminin gelip gelmeyeceği konusunda kesin bir bilgi verememişti.

    Geçtiğimiz günlerde The Graham Norton Show'a katılan başarılı oyuncu Zac Efron, olası bir gelecek film hakkında konuştu. Efron şu sözleri sarf etti: "Hugh Jackman tek kişilik gösteri de dahil olmak üzere çok şey üzerinde çalışıyor. Sırada ne var? Bilemiyorum, ama umarım bir devam filmi vardır. Gerçek cevap: Olabilir. Emin değilim. Size tamamen dürüst olmam gerekirse bir şeyler hakkında sürekli olarak konuşuluyor, ama kimse bundan emin değil. Ama biliyorum ki birileri bir şeyler üzerinde çalışıyor." Daha önce de filmi yönetmeni The Sun'a konuşmuş ve "Bir film bu film gibi başarılı olduğunda devamının talep edilmesi normal karşılanır. Şimdi ise bu konu hakkında görüşmeler ve çalışmalar başlatılmış bulunuyor." sözlerini ifade etmişti.

    Başrolünde X-Men serisinin yıldız ismi Hugh JackmanYaşamın Kıyısında filminin başarılı yüzü Michelle Williams, şimdilerde seri katil biyografisi olan "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" filmiyle gündemdeki yerini koruyan Zac Efron ve Spiderman serisinde Michelle karakterine hayat veren Zendaya'nın yer aldığı ve devamının gelip gelmeyeceği henüz belli olmayan filmin konusu şöyleydi: 12 yaşında askerlere atıştırmalık ve kiraz rumu satarak ticarete atılan doğuştan iş adamı P.T. Barnum, 1841 yılında dünyanın daha önce duymadığı bir hayalle yola çıkar; dünyanın en muhteşem gösterisini sunmak. Eşinin de desteğiyle tarihin ilk sirkini kurmak için işe başlayan Barnum, dünyanın farklı yerlerinde, anomalileri ile yaşamak zorunda kalan kişileri, genç yetenekleri ve azimli girişimcileri toplar. Tarihin ilk sirki, İngiliz hükümdarı Kraliçe Victoria'nın bile izlemeye geldiği bir Avrupa turnesine uzanacak ve dünyanın show dünyası anlayışını kökünden değiştirecektir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top