Hesabım
    Avengers: Endgame'deki Stan Lee Sahnesinin Ardındaki Olay Açıklandı

    Avengers: Endgame'de geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Stan Lee de yer alıyordu.

    Dikkat, Avengers: Endgame ile ilgili spoiler içerir!

    Tüm dünyada gişe rekorları kıran Avengers: Endgame filmi hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı. Marvel çizgi romanlarının yaratıcılarından olan Stan Lee, Marvel'ın üçüncü evresini sonlandıran Avengers: Endgame filminde de yer alıyordu. Ancak usta isim Stan Lee, geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. Bu durumda filmle uyumlu bir sahnesinin nasıl yer alıyor olabileceği akıllarda soru işaretleri bıraktı.

    Bilindiği üzere usta yazar Stan Lee, tüm Marvel Sinematik Evreni ve dizilerinde cameolar sayesinde yer alıyordu. Her yapımda bir sahnesi bulunan Stan Lee, Avengers: Endgame'de de unutulmadı. Geçtiğimiz yıl yaşamını yitiren Lee, Iron Man ve Captain America'nın geçmişe gittiği sahnede birkaç saniyelik olarak filmde görüntülendi. Stan Lee, 1970'li yıllara gidilen bu sahnede dönemin gösterişli takım elbiselerinden giymiş, yanında bir kadın ile birlikte açık bir arabayı hızlıca sürerken ve yüksek sesle müzik dinlerken görülüyor. Stan Lee'nin 2018 yılında vefatından önce birçok tekli sahne çektiği biliniyor. Bu sayede her filme birer Stan Lee sahnesi konulma fırsatı yakalanmış olunuyor. Ayrıca, söylenilenlere göre filmin Stan Lee sahnesinde kullanılan ögeler, Lee'nin çizgi romanlarda kullandığı bazı imzalarla uyum sağlıyor.

    Avengers: Endgame filmi geçtiğimiz hafta içerisinde izleyicileriyle buluşmaya başladı. Gişe rekoru kırarak sinemalarda gösterilmeye başlanan Avengers filminde esas ekip olarak tanıdığımız Captain America, Iron Man, Black Widow gibi karakterlere veda etmemizin yanı sıra Thor ve Hulk karakterleri Marvel yolculuğuna devam ediyormuş gibi görünüyor. Ayrıca Jeremy Renner'ın hayat verdiği Hawkeye karakterine odaklanacak olan Hawkeye, Elizabeth Olsen ve Paul Bettany'li WandaVisionTom Hiddleston'lı Loki dizileri de Disney'in online streaming platformu olan Disney+'taki yerini almak için hazırlanıyor. Kevin Feige'in söylediği üzere bu diziler karakterlerin filmlerdeki gelişimini etkileyecek ve Marvel Sinematik Evreni içerisinde devamlılığa sahip olacak. Black Widow solo filminin ise Natasha Romanoff karakterinin geçmişini görmemizi sağlayacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top